Citace Původně odeslal NazQul
sesroubovat plexi ?? cece kam na ty napady chodis ? To uz ho rovnou muze slepit slinama a doufat ze to bude drzet..

ale ted vazne, sezen si poradny vodotesny lepidlo na plasty a mas to. Nebo plexi trubku ale to te vyjde draz. Nebo prostei di do marketu a sezen si plastovou nadobku co se pouziva treba na potraviny, ma to takhel dost lidi. Ja napr mam ze skla, ma to kapacitu asi 2 litry a cerpadlo do toho krasne sedne.. a s cenou se vejdes do kilca
a ty tu nekacaj <>oviny ked zrejme ani netusis co tym bolo mienene, alias neviem kde zozenes nadobu rpesne do 5,25 pozicie (sirku) ktora je pravouhla, to si proste musis vyrobit a sroby? co mas proti srobom? ja osobne nic, tak ci tak budes musiet srobovat veko tej nadoby takze si slinami bez lepit vystrihnute obrazky z omalovanky na kartonove krabice ... ja som to mal naplanovane cez dve 5,25 pozicie co malo v pohode stacit na eheim compact 300, co kukam tak to tvoje je cca rovnako velke (planoval som ho tam dat na lezato) vstup aj vystup by samozrejme bol zvlast fiting a kedze chces mat radiator vpredu dole, tak by to slo spravit aj na priamo z radu do tej nadoby ....