Tak to má tvůj kámoš pravdu. Taky jsem měl tuhle desku. Postupně jsem měnil procesory od Durona 750 vejš. Při Duronu 900 už začaly problémy, počitač sice běžel dobře a stabilně, ale při zapnutí se rozsvítila jen kontrolka HDD a dál nic. Musel jse to zresetit a na druhej pokus to většinou najelo. Když jsem zkoušel Duron 1300 tak to nenajelo vůbec. Pokud máš na procesoru napsáno D1300 (což asi máš), tak ti to poběží tak jak to běží a nepomůže ti ani novej BIOS. Pokud je na procesoru DHD1300 (upravené jádro AthlonuXP) tak by to nemělo fungovat vůbec.
Na stránkách MSI sice najdeš nový BIOSy pro typ desky 6330, ale toto označení má i K7T Pro 2A Turbo (nebo tak nějak). Ta má ale chipset KT133A a na rozdíl od tvé desky(KT133) podporuje zběrnici 133(266) takže na ní jedou i nový procesory. Tak že tě čeká to co mě (pokud nechceš kupovat DDR paměti). Vyměnit desku. Já jsem koupil JetWay 266b, protože má chipset KT266A, podporuje AthlonyXP (a to i ty nejnovější), má řadič ATA133 a hlavně do ní můžeš dát SDRAMy i DDRka. Druhá deska která se dá u nás sehnat Space Wallker Shutle AK32. Tu jsem zkusil jako první, (KT266) nenabízí toho moc, snad jen 6x USB 1.1 podporu obou pamětí. Ta se bohužel nenesla s mou gr. kartou ATI 8500, a to ani po výměně BIOSU (a navíc je podpora výrobce nulové) Z toho JetWaye jsem měl strach, ale nyní jsem spokojenej (i když tam byly taky problémy s ATInou, ale výrobce to řešil a vyřešil BIOSem A12). Tyto MB stojí cca 2200,-. Už nevím přesně.