Potřeboval bych poradit, mezi temito coolery : Titan D5TB nebo Super Silent Pro TC , nejde mi ani tak o tichost, ale spis o to kterej chladi lip, nebo popř. doporučte lepší v dany cenovy kategorii, tohle jsou ty co jsem vybral já. dikas
Potřeboval bych poradit, mezi temito coolery : Titan D5TB nebo Super Silent Pro TC , nejde mi ani tak o tichost, ale spis o to kterej chladi lip, nebo popř. doporučte lepší v dany cenovy kategorii, tohle jsou ty co jsem vybral já. dikas
rozhodne ss tc ale pokud chces pretaktovat tak di do vulcana jinak pouzij Supersilenta a mas pohodu, podle zkusenosti je titan problemovej ale asi kus od kusu
HRABE MI
Jestli nechceš až tak moc přetaktovávat tak ss, uchladi to je je dost tichej oproti D5TB.
Presne tak. Practi si test je na http://www.overclocking.cz![]()
uz z toho ze by jsi musel stejne za par mesicu investovat penize do vetraku na toho titana protoze by ti zacal chrcet tak ber silenta je fakt tichej a chladi obstojne.
ss zbytecnost, navic muj procesor jede stabilne pouze pod 50C, ale zase se moc nehreje 600@975 pri 42C pri zatezi, jenze ss ma nastaveny za se poradne zapina az pri nejakych 48 az 52C, takze pro me shit nejvetsi (teplota cpu zkousena na 2 deskach)
No tak mu zaridis dovolenou v teplych krajich.
2xXP1800+ + 2xSuperSilentPro, MSI K7DMaster-L, 512MB 333MHz DDR Seitec, MSI GF2MX400 64MB, SB Live! 5.1, Barca5 120GB +Barca4 40GB, zdroj Enermax 353W EG365AX-VE a par takovej malickosti jako 21\"monitor Siemens, dreveny repracky 5.1 od Geniuse, mys, klavesnice, stolek, TVtuner, vypalovacka..
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)