Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Materiál na masku Case

Junior Member
    Věk
    37
    Vliv
    0

Standardní Materiál na masku Case

čaute lidi, chci si dělat ze dvou stejných Casů jeden a dát je na sebe. Potřebuju na ně udělat novou masku, na každej zvlášť, abych je mohl i oddělovat. Nechtěli byste mi poradit nějáký dobrý materiál, ze kterého by se to dobře dělalo? Ale dřevo chci jako poslední možnost. Přemýšlel jsem o děrovaném plechu a na něj plexi, ale chci zvážit i jiné možnosti. Díky Geňo

Senior Member Avatar uživatele bukva
    Věk
    39
    Vliv
    294

Standardní

nejjednodussi na opracovani je asi polystyren (deskovej) ... je to takovej normalni plast (delaji se z nej treba modely), po nahrati se da ohybat, je mekci a pruznejsi nez plexi a lip se do nej reze ... to kdybys zvolil predek z plastu.

Jinak teda i prumyslove vyrabeny plastovy casti casu jsou vetsinou z polystyrenu. Ale z vstrikovanyho do forem - to si doma neudelas
    Myšlení zkresluje realitu.

Senior Member Avatar uživatele Lada Kolar
    Věk
    39
    Vliv
    275

Standardní

presne to samy ted chci delat ja, akorat nemam potrebu je oddelovat, záleží na tom jaký máš možnosti - já uvažuju o dřevě, perforovany plech me taky napadl -
    ten bych dal do dolni poloviny kvuli nasavani vzduchu, nebo nerezovej plech by taky nemusel byt spatnej, ale ten by byl narocnejsi na obrabeni...
    Some parts of this post may be considered violent or cruel

Standardní

No nevím, jestli vám to pomůže, ale já jsem dělal něco podobného, sice jsem nespojoval dvě pasky, ale vlastně předělal tu původní, takže by to stejně tak šlo udělat i u dvou (myšelo spojit je). Je to dělaný pomocí 3mm plexi)

Původní předek:

Odříznutí prostřední části:

No a následně nahrazenorovným plexi a přestříkáno (zatím jen základ)

Snad to pomůže...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání