Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: nekompaktibilna MSI k7n2 delta L s ASUS 6600 nongt

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní nekompaktibilna MSI k7n2 delta L s ASUS 6600 nongt

no kupil som si z ineho fora dobierkou vyssie zmienenu grafiku zapojim, ticho, no super tichy vetrak na karte, potom aha nejak sa netoci, aha ani nic nehreje a obraz nikde. som sa zlakol ze mam zly molex, tak som ho vytiahol, nasledovalo skarede piskanie, reku mrtva neni, ale co s tym, slahol som ju do strej asus cuv4x s celesrotom a tam ide, no tak zistujeme co je vo veci. po minulej grafike sapphire r9500 nonopro, co mi mierne prihorela v porte studujem pcb sapphiri a pozeram ze ma odpaleny jeden pin na agp porte, pozeram do agp na doske a tiez pekny uhlik tam je. skusal som to oskrabat, avsak bez pomoci, 6600 aj tak nejde, hoc sa mi to podarilo skoro cele oskrabat. cize chyba je na 99% v tom agp, da sa to nejak riesit alebo len druha doska? inac bezim na inno mx400 to ide pohoda a skusal som aj ine grafiky a tiez nabehli (len 3-4 kusky aj to len take low endy, cize je mozne ze nevyuzivaju celu sirku agp)
    IBM r51 + 1/2 Solaris + 1/2 M$

Standardní

Mno doporucuju koupit novou zakladni desku.

Kdo vi co se jeste provalilo po ceste mezi patici a chipsetem.

Jinak by mozna teoreticky sla vymenit patice ale nevim o nikom kdo by to kdy udelal.

Standardní

Caf, tu odpalenu 9500 by si mi nepredal? A tu vymenu AGP portu by som snad zvladol menil som na jednej doske zlomeny PCI slot takze by to snad mohlo ist aj s AGP slotom, ale nic neslubujem...
    empowered by Alfa Romeo 75 2.0TS
    109kW 148bhp 186Nm
    porsche transaxle sytem
    6L/100km 8)
    ...connected

Junior Member
    Vliv
    250

Standardní

no neviem ak je to ako si myslím ak som ta správne pochopil zlým kontaktom tak skús kontox alebo iný spray na kontakty ako letovať na viacvrstvovom PCB a ja mám K7N2 a 6600 GT a ide tak neviem nepoznáš nikoho kto má 6600 ku naskúšku vyše ti neporadím
    Intel Pentim 5200 @3,5 MB BIOSTAR PA43 GA, Coolermaster Gemin II , 2x1GB RAM , VGA ATI Radeon 4850 , Accelero S1 , 250 GB SAMSUNG , 250 GB WD ,500 GB Hitachi 500 GB, 1TB WD, DVD-RW Samsung 203

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

no taze skumanim agp portu som prisiel na to ze je tam zahnuty a trosicku pripeceny pin, som ho narovnal a trosicku som ho smirgloval ihlou no sa zlomil. mx400 ide stale, nic ine nejde ani 9200, 4200 a ani moja, na inych kompoch ide a celkom dobre, no skusim dat znamemu prehodit agp port, vyzera ze len ten port je v prdeli.
    to miso, no ja to skusim este ci ne len agp mi poslo a ak nepojde tak ju mas mat
    IBM r51 + 1/2 Solaris + 1/2 M$

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání