Sekcia "Recesia" tu chyba tak ma snad admini nedodrbu. Dnes je 1 den prazdnin ktore som uz snad 10 rokov nemal. Snad mi odpustite

Takze pracujem prave na najhlucnejsom PC. Mam tam 2 12cm ventilatory Speeze - max 2500ot. Ked ich necham bezat na plno tak to je RACHOT - nechyta sa ani firemny server. Teraz ale spekulujem ze by som vymenil chladic na CPU. Titan uz vdaka tym vypecenym 120tkam nepocujem. Vyzera to ze si vyberiem VOLCANO 12 alebo nieco podobne. Na tych 5500 otackach to bude este len RACHOT. Len sa bojim nech mi komp neuleti zo stola. Inak urobil som aj jednu chybu lebo som kupil Fortron 350W s 12 vrtulou. Ide ale celkom potichu. Skusil by som trochu zvysit otacky. Snad to pomoze. Len ma trosku mrzi ze potom uz asi nebudem vobec pocut haprujuci (zatial len pri starte) ventilator na severnom moste (inzinieri z abitu su proste machri), ktory vydava taky lubozvucny zvuk. Nebudem uz asi pocut ani ventilator na grafike... Je slaba - uplne o nicom. A ani posledny malinkaty fanik v supliku. Nedavno som ho dokonca ja blbec premazal a vycistil.
NEVIETE MI PORADIT ESTE NEJAKY ZLEPSOVAK PRI SPLNENI MOJHO SNA - MAT NAHLUCNEJSI PC?