ja sem thread cet a jak uz sem psal tak nemit moznost sehnat to lcd za litrik tak se na to vys eru, fresnelky sou nekolikrat levnejsi pro maly lcd, svetlo vezmu co mam doma, reflektor taky, objektiv mam neco doma + asi neco koupim
naklady:
1000 lcd
352 fresnelky s postovnym
120 drevo
100 budouci objektiv
xxx budouci sklo

nerikam ze jednou neprestoupim na poradny lcd, ale fakt nemam penize a v dohledny dobe ani mit nebudu... reknu ti to takhle je mi 16 takze fakt nemam 10-15k a ani za rok bych na to nenasetril
navic dneska nejsou 15" uz nic moc hlavne co se tyce kontrastu a kdyz uz bych do toho vrazel 10k tak uz bych fakt nesetril... takze 17" na tu sou drahy, spatne sehnatelny fresnelky, je potreba 400W sodikovka (komplet fcni reseni sodik svetla je drazsi nez cely muj projektor), cely to je dost velky tzn je potreba co nejlehci krabice, asi hlinikova nebo z neceho lehkyho - slozity na vyrobu a neda se to moc upravovat, chladit se to pak musi stejne, ale pravda ze vysledek je pak kino za 150k, bezudrzbovy se vsema vstupama, uzasnym kontrastem, co se proste nekoupi
ale takhle za ty 2k co me o bude stat je to minimalne dobra hracka na prazdniny + nacerpam zkusenosti na potom
obhajil sem se?
pro vsechny: nesezenete-li psdisplay za litr a nejste-li chudy student tak mirte na 15/17"

PS: pride mi horsi treba nekde drobne setrit nebo osulit ci jinak neudelat nejlepsim moznym zpusobem neco co stoji pres 10k, nez zacit stavbu s tim ze budu setrit a podle toho postupovat