Zapojil jsem flash disk do USB.Predtim reagoval.Bohuzel ted nereaguje(da se nejak opravit)Mam ho z ciziny a tak ho nemuzu dat u nas raklamovat
Zapojil jsem flash disk do USB.Predtim reagoval.Bohuzel ted nereaguje(da se nejak opravit)Mam ho z ciziny a tak ho nemuzu dat u nas raklamovat
V jinem portu, v jinem kompu taky nic? S opravou to nevidim vubec ruzove....
zkousel jsem jiny port jiny pc a nicPůvodně odeslal jedik
Jedna se o 1gb flash disk.A novy stoji kolem 2000,-
![]()
nadpis primo uzasny. plne vystihuje problem.
jinak to zkus na jinem pocitaci. pokud ani tam reagovat nebude, tak ...
zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku
na jinem pc taky nereagujePůvodně odeslal mISHA
Tieto vecicky neopravuje ani samotny vyrobca , rovno vymeni za novy, tak ty si to neopravis uz urcite . No a co je to nereaguje ?? Pripojis a ani na nom nesvieti dioda alebo ak to nejaku vobec ma . A co takto napsiat nam znacku toho flashdisku ?!
Ale je to jedno ak ho po pripojeni vôbec nedetekuju WINDOWS akoze je nieco pripojene tak je to .....
Este by som ho skusil rozobrat a pozret ci ma USB konektor dobry kontakt mohol napr. spadnut na zem atd.
A ak bude kontakt dobry tak do kosa .
MB: ABIT NV8 nForce4-4x , RAM: 2x KINGSTON 512 MB CL2,5 PC400 , CPU: SEMPRON 2800+ @2450Mhz 256 KB cache 64 bit. , GK: GAINWARD 6600 GT 128 MB GDDR3 PCIe , LCD: PHILIPS 190S, HDD: SEAGATE 7200.10 320GB 16MB cache , KB: MICROSOFT WIRELESS Keyboard + Mouse model: T20-00036 ,DVD-RW: NEC 4550A , TV: LEADTEK WinFast 2000TV EXPERT, zdroj : FORTRON 350W GLN Green Power
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)