Výsledky 1 až 11 z 11

Téma: 8RDA+ - problemy!!!

Standardní 8RDA+ - problemy!!!

Zdravim,
    tak jsem se pred dvema dny dockal, a konecne obdrzel 8RDA+. Vydrzela mi dva dny...hral jsem si s FSB pres 190, a jednou uz nenabehla...ani CMOS reset nepomohl, deska se tvari jako zcela mrtva! Myslel jsem ze je to pouze muj problem, ale jake bylo prekvapeni, kdyz na nforcershq.com ve foru jsem narazil na dalsich minimalne 5 nestastniku se stejnymi problemy!!! Takze jsou to vase penize, ale jeste bych si asi rozmyslel ted kupovat 8RDA+, ja pokud mi reklamace vyjde uz ji nechci;-((((
    Eddie

P.S: mimochodem, s timhle to nesouvisi, ale cetl jsem oficialni stanovisko OCZ, jejiz podpora priznala nekompatibilitu mezi pameti OCZ a 8RDA+.

>>>>>
    There is unforseable incompatibility between some of our modules and the Epox 8RDA+ which may or may not occur because of the variable yield that goes along with those Epox board

Standardní Re: 8RDA+ - problemy!!!

Citace Původně odeslal eddie
    Zdravim,
    tak jsem se pred dvema dny dockal, a konecne obdrzel 8RDA+. Vydrzela mi dva dny...hral jsem si s FSB pres 190, a jednou uz nenabehla...ani CMOS reset nepomohl, deska se tvari jako zcela mrtva! Myslel jsem ze je to pouze muj problem, ale jake bylo prekvapeni, kdyz na nforcershq.com ve foru jsem narazil na dalsich minimalne 5 nestastniku se stejnymi problemy!!! Takze jsou to vase penize, ale jeste bych si asi rozmyslel ted kupovat 8RDA+, ja pokud mi reklamace vyjde uz ji nechci;-((((
    Eddie

P.S: mimochodem, s timhle to nesouvisi, ale cetl jsem oficialni stanovisko OCZ, jejiz podpora priznala nekompatibilitu mezi pameti OCZ a 8RDA+.

>>>>>
    There is unforseable incompatibility between some of our modules and the Epox 8RDA+ which may or may not occur because of the variable yield that goes along with those Epox board
    Kolega si objednal taky před 2 týdny v CC 8RDA+ a mu to po dvou dnech taky umřelo takže reklamačka.A kde je to stanovisko ohledně OCZ a 8RDA+ ? hoď mi prosím Tě odkaz,díky.
    ASUS Rampage II GENE + Intel i7-920 @ 3.8 GHz + Noctua NH-U12P SE1366
    6GB RAM OCZ Intel Extreme XMP 1600MHz / Gainward Geforce GTX470 SLI
    1x30GB SSD OCZ Vertex Turbo (system) / 2x30GB SSD OCZ Vertex RAID 0 (games)
    23.6" Acer GD245HQBID + 3D Vision / PSU Nexus RX-8500 850W / Asus OC STATION

Senior Member Avatar uživatele honzAK
    Vliv
    299

Standardní Re: 8RDA+ - problemy!!!

to je znamej problem ze na EPOXech delaji ruzne haluze OCZ moduly.

Standardní

No pameti se daji vymenit vzdycky, ale mrtva deska se moc ozivit neda;-( Videl bych zasadni problem v chlazeni cipsetu, ktery se silne prehriva pri FSB vetsim nez 170...a to to mel byt overclock mb;-(

Standardní

ja ji ma od vcera, tak uvidime....jak se to projevovalo ?proste to vubec nenabehlo ?

Standardní Re: Odkaz

Citace Původně odeslal eddie
    http://www.nforcershq.com/forum/viewtopic.php?t=5021

Skoda ze jsem tohle forum nenasel drive;-(
    Koukám že Abit a OCZ je kombinace bez problémů,uff

Standardní

Po jednom opusteni biosu uz deska nenabehla, ani INSERT nefungoval, a jenom pipala jako kdyz pameti nestihaji pretaktovani. Po CMOS reset uz ani nepipa, ani se dokonce nesviti POWER ledka, na mb displeji sviti porad FF, konec...presne jak popisuji ostatni chudaci jak ja;-((
    V manualu je k tomu kdyz sviti po startu porad FF jedno reseni: Replace motherboard;-(

Vliv
    299

Standardní

prvni co sem s deskou od epoxe udelal bylo sundal chladic z chipsetu je ve styku s chipsetem je na 5*5mm teplovodive hmote v tom muze bejt problem.

Standardní

Mohli tam kua dát i větrák na ten čipset,divím se že zrovna Epox to tam nedal

Vliv
    299

Standardní

na 8k9a2+ je fakt spickovej chladic chipsetu samotnej pasiv ( vetrak sem rovnoou sundal ) je dostatecne velikej horsi uz je ten prechod tepla kdyz to neni nicim podmaznuty a je tam jen ten kousicek ty lepenky. ale to je asi problematika vsech vyrobcu ze nedavj na chipset vubec pastu.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. taktovani 2500+ na A7V880 - problemy
    Založil Firuz v sekci fóra VIA čipové sady
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 28.10.2005, 17:54
  2. Mate problemy NF7-s + PQI RAM a AN7-A + Vdata RAM ???
    Založil to-mas v sekci fóra Paměti
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 03.09.2004, 18:09
  3. ECS K7S6A rev 1.0 a problemy
    Založil Tom v sekci fóra SiS a ostatní čipové sady
    Odpovědí: 30
    Poslední příspěvek: 26.02.2004, 07:45
  4. 8rda ...a dalsie problemy.
    Založil cernobil v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 01.06.2003, 21:35
  5. Shit ASUS E616, má někdo stejné problémy??????
    Založil leonardo v sekci fóra Optické, přenosné a jiné disk(et)y
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 31.03.2003, 21:04

Pravidla přispívání