Citace Původně odeslal howkey
Asi fakt pujdu do toho Soprana .... nasel jsem shop, kde ho maji za 2124,- s DPH Mate tu s nim jeste nekdo nejaky zkusenosti ?
Máš ale recht, že v něm není moc místa, celý ten blok na pevné disky je kvůli místu na 12cm větrák posunut dost dozadu a pak tam skutečně moc fleku není, ale pokud nemáš jako já nějakou GF6800 (ultra long kartu), tak nebudeš mít problém vytahovat disky, pokud ano, tak musíš využít buď nejvrchnější nebo nejspodnější pozice, jinak se právě o GK zadrhneš. Co se týče uchycení CD/DVD mechanik, tak no problem, hluk na standardních 12V rozumnej, ale úplně tichoučkej je tento kejs, když přední 12cm a boční 9cm napíchneš na 5V... fakt fajn.
Co se týče uchycování karet do slotů, tak standardní PCI, AGP, PCIe karty no problem bešroubkovým systémem, ale třeba přídavné USB, Firewire apod. porty, které nedrží napevno v nějakém slotu na desce je zapotřebí chytit šroubkem, protože ten zádržný systém není dostatečně tuhý a při jakémkoliv zapojování kabelů pak celá záslepka propadne dovnitř.

Tady je foto, jak to vypadá vše namontováno u mne (toho menšího bordelu v kabeláži si nevšímejte ):
http://www.home.karneval.cz/10741167/HW/Soprano/4.JPG