Pri prehladavani recenzii som nasiel zaujimave grafy a ten soft, ktorym to je robene ma aj trial, tak ak ho niekto nepozna ... tak ho uz pozna a moze sa pohrat
>>> Imatest <<<
download 20 testoveho trialu
![]()
Pri prehladavani recenzii som nasiel zaujimave grafy a ten soft, ktorym to je robene ma aj trial, tak ak ho niekto nepozna ... tak ho uz pozna a moze sa pohrat
>>> Imatest <<<
download 20 testoveho trialu
![]()
NO to 2 je matlab,a to 1 asi nejaky ix softik na grafz do ktoreho len vyniesli zavislosti,a ten matlab stoji tusim tak pol miliona alebo tak nejak je to na rozne simulacie,je to matematicky soft,si mozes cez to pocitat integraly derivacie rozne furierove transformnacie atd ,spravis tam vsetko mozne,aj simulaciu kokpitu lietadla,.... ale nema to nic spolocne s fotakmi![]()
MSI 610gx + HP LP2475 +Logitech mx518 + KRK RP5
Pentax k10D + 18-55, sigma 70-300 APO, sigma 24-70/2,8 + Metz 48
no asi by som mal zvyraznit ten link ... ono ten soft stavia na matlabe vsak pri downloade berie jeho kniznice, ale demo je volne stiahnutelne a da sa pouzit na 20 testovPůvodně odeslal stano
takze ak si niekto chce otestovat nastavenie bielej na jeho fotaku tak po odfoteni color diagramu (ci ako to nazvat) moze spracovat v tom deme a nemusi si na to nakodovat vlastne rozhranie nad studentskou alebo 'inou' verziou madlabu
![]()
jaj tak sry som si to neprecital poriadne asi![]()
no vyskusam ked si kupim digitak,dudam ze uz next week
![]()
MSI 610gx + HP LP2475 +Logitech mx518 + KRK RP5
Pentax k10D + 18-55, sigma 70-300 APO, sigma 24-70/2,8 + Metz 48
A kde sezenes ten referencni obrazec? Jestli si ho tisknes nebo fotis monitor, tak se da jenom usmat![]()
PC: AMD Athlon XP 2000+ | MB Soltek SL75DRV-2 | 1GB DDR RAM | 320GB PATA Hitachi DeskStar | DVD-RW Nec 3520A | ATI 9800 128MB | SoundBlaster Live 5.1 | TV+FM tuner Genius Video Wonder III Pro | bedna YeongYang YY-5601, zpomaleny 120mm vetrak | ADI E75 | OS Debian sid
NB: IBM Thinkpad T41 - P-M 1.6GHz | 1GB RAM | 40GB disk | display 1024x768 | OS Debian sid
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)