No neviem, predtym som mal (uz neviem co to presne bolo, ale nebol to stock a hucalo to jak turbina) a mal som v klude (tiez v tychto teplach) 53-55 pri zatazi to slo cez 62 (aj to som pozeral az po tom co sa quitla gamesa). Takze mozno mi fakt zle mera senzor (ale pasiv bol na dotyk horuci dost).Původně odeslal debilita
Case to je tiez z agemu, taky "maly supercasePůvodně odeslal hyde21
", cirkulacia tam asi trochu je, ale teplota v bedni je takych 38-40 stupnov.
Zvysok PC - 6600GT trochu oc (viac nedovoli superzdroj), HDD IBM/Hitachi ten co sa tu riesilo to cvakanie (aj mne hutne od tych teplot cvakal, teraz ho chladi zalman), giga ram a nejaky loosersky 350W zdroj.
Mne sa ten chladic nezmestil hlavne kvoli zdroju, musel som ho dat docasne do pozicii na dvd mechaniky a teraz mi strasne-ultracool vede elektricky kabel spredu pod DVD mechaniku a horuci vzduch mi oslahava ksicht (no az tak nie, pretoze je bedna stranou)![]()
![]()
JJ, doma mam horko viac ako vonku, v bedni 40 stupnov.Původně odeslal Krimi 2000
Inak co som ja pozeral testy, tak dopadol celkom slusne, bol vyrovnany so Zalmanom 7700 (potom sa to trochu menilo podla toho ake dali zalmanovi otacky). A je o dost lacnejsi.
Ja som snim spokojny - viac som pretaktoval, cpu sa zahrieva menej ako predtym, a je 100x tichsi.