2wilik: ja akosi nechapem o co tu vlastne ide...riesia sa tu naozaj veci, ktore v danom momente nie su aspon pre mna a pre forum ako take v terajsej situacii vobec podstatne a asi nebudem daleko ked napisem, ze vacsinu ludi tato otazka nezaujima.
Neviem sice co viedlo uzivatela Jindra Hojera k tomuto threadu, ci to ze ho trosku "uviedol do normalu" jeden z adminov.. (aspon takto mi to pripada), alebo to ze nema kde preukazat politicke a pravne + neviem ake znalosti.
Potom staci taky thread a zacnu tu postovat zainteresovaní uzivatelia ala SEMIK, ktorí sa snazia byt doleziti a prave naopak dopadnú (prepac ale inak mi to nepripada...poslednu dobu pichnes svoje "skvele" odpovede tak dobre ze sa nestacim cudovat).
Este jedna vec Wilik: nepisem to v zlom ale ked by sa tu kazdy z uzivatelov chcel opytat na nieco podobne ako ziadal uzivatel Jindra Hojer tak s panom bohom. Tiez som nevidel ze by sme niekomu zakazovali sa na nieco pytat, ak by to tak bolo tak ten thread mu 5 minut po jeho nahodeni zamknem a uzivatela hodim na tyzdenny odpocinok pretoze sa pyta na naozaj nepodstatne veci. To je ten rozdiel ktory si akosi nepostrehol. Kym tu diskutujeme nic nezakazujeme.