Výsledky 1 až 10 z 10

Téma: 06/05 - Altec Lansing CS-21 vs. Genius SW5.1 HT

Standardní 06/05 - Altec Lansing CS-21 vs. Genius SW5.1 HT

Vybiram z nejakych levnejsich repro a tyhle mi padli do oka. Hudbu neposloucham, jde mi spise o filmy.
    CS21 sou zde: http://shop.ihouse.cz/index.php?akce...bdacc2a74c064d
    CS21 sou za 2800 a Geniusy za 3100. Slysel jsem ze CS21 sou lepsi nez Logitechy Z2300THX a soundworks 250thd THX. A ty zvucej zase o mnohem lepe nez ty geniusy. Chtel bych to provozovat na Audigy2. Prostorovej zvuk jsem v zivote neslysel a ani nevim jestli ho vyuziju.
    Ktery byste mi doporucili? Jak moc dobry sou ty CS21?

Standardní

no jestli filmy, tak asi jednoznacne 5.1, na ty filmy geniusky stacit budou bohate a nejaky popik se na tom taky da, v teto cenove kategorii bych rek ze si stale drzi nej pomer vykon/cena.
    upozorneni: znam jen geniusky, ale proste filmy bez 5.1 dnes asi uz ne.

Fanless Experiment || Gigabyte Z77-DS3H | Intel i5-3570K | Thermalright HR-02 | 16G DDR3 | Sapphire HD 7750 Ultimate | Crucial M4 256GB | Seasonic X-400FL | Fractal Define R4
    Dell D430 || i945G | C2D 1.2G ULV | 2G DDR2 533 | GMA950 | 12" 1280x800 | 80G 4k2 | 802.3ab | 802.11g | 802.15.1 | HSDPA | Windows 7 x64
    Storage || i965G | E2200 | 4G DDR2 | RAID5 6x Samsung HD154UI 1.5TB - ~7TiB | 802.3ab ...powered by Ubuntu Server x64
    Accessories || E-MU Tracker Pre USB 2.0 | Meier Corda Headsix | Sony MDR-CD470 | Pioneer A-204R | Tesla ARS 9218 32 | LG 32LD350

"Music is essentially useless, as life is." George Santayana

Standardní

tak jax nakonec poridil?

ja se rozhoduju mezi:

Altec Lansing MX5021
    Altec Lansing CS21
    Logitech Z-2300
    CL MegaWorks 250D

a nevim co vybrat ;-(
    [dance before the police come]

Standardní

K tem megaworksum: spousta lidi si stezuje na sum, kdyz nic nepoustej, dobry je pocist si neco o nich na diskusi czechcomputeru k temto reprakum, spousta lidi tvrdi ze hraji lepe nez z2300, zase dat 4500 za sice hodne kvalitni, ale sumici repraky je na mne moc

co se logitechu tyce, ty sou silne prebasovany, je to dobry akorat na to, kdyz chces nasrat sousedy nebo potrpis si na chvejici se okenice, podle mne davat 4100 za nevyvazeny repro je trochu moc

al cs21: vyvazene, nejlepsi pomer cena/kvalita z techto 4 repro, podani zvuku je dle behardware velmi prirozene

al mx5021: vyvazeny, podle testu basak zvlada prehravat nizsi frekvence nez cs21, na behardware ale tvrdi, ze nez cs21 maji horsi podani basu a stredu, ale zato lepsi vysky

ja sem ani jedny neslysel, ale rek bych ze nejlepsi pro mne budou asi cs21 a megaworksy

ja jdu do tech cs21, uz je mam objednane u czechcomputeru, pocitam, ze tak do patku mi prijdou

Standardní

asi myslis tenhle clanek:
    http://www.behardware.com/articles/493/page1.html

btw: za kolik penez budes mit ty bedny od CC ?

jinak urcite napis jak ti to hraje!

gl

Standardní

Zhruba za 3020 Kc. Pak dam vedet.

Standardní

stale nic?

Standardní

Po nekolika dnech testovani mohu rict, ze to jsou skvele repro za super cenu. Namatkove jsem zkousel ruzne zanry hudby. At to byl rock, punk, metal, techno nebo nejake soundtracky, vsechno zahrali opravdu pekne. Zvuk je detailni a podle mne hodne dobry. Basy jsou jemne a prijemne na poslech. Ve filmech si nevedou o nic hure, v poslednim samuraji ve scene, kde prsi, jsem mel pocit, ze slysim kazdou dopadajici kapicku deste zvlast. V epizode 2 byl zvuk suprovej. Z her jsem zkousel San Andreas a ani zde si nemohu stezovat. Rozhodne jsem s nimi spokojenej.

Standardní

Ve zvuku jsem zadnou chybu nenasel. Nicmene jsem na nich preci jen nasel nejake mouchy. Pravy satelit trochu sumi(ten co je na nem ovladani). Levy je v pohode, u nej je sum slyset jen kdyz da clovek ucho tesne k nemu. Nicmene po zapnuti pocitace je sum sotva slyset(mam velmi tichy pocitac). A trochu mi zpocatku vadilo nevymakany ovladani. Hlasitost se reguluje +/- tlacitky na vrchu praveho satelitu. Za nimi je tlacitko na zapinani a vypinani repro. Jenze soucasnym stisknutim tlacitek hlasitosti je mozne tez repro zapnout ci vypnout. Takze kdyz jsem treba pridaval hlasitost a trochu jsem to prehnal a nasledne jsem chtel rychle snizit hlasitost, repro se vypli. Nakonec jsem prisel na to ze se musi nejdrive pustit jedno tlacitko a teprve potom stisknout druhe.
    Jsou to spise drobnosti a ani jedna mi uz nevadi.

Standardní

jeste si to necham projit hlavou, ted sem videl v letaku od Electroworldu nejaky domaci kino za 4990,-, bylo to od SONY a prej 50W+5x50W, tak ted nevim, ....

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání