Stejně tak by mne zajímalo, na koho mohu v souvislosti s provozem fóra podat trestní oznámení či žalobu dle občanského práva já jakožto uživatel. Tím nemám namysli problém s konkrétním uživatelem, ale problém s fórem jako takovým. Což je plně legitimní, proto by bylo dobré uvést, kdo je za fórum zodpovědný. Je sice krásné, jak Vám páni moderátoři a administrátoři jde mazání příspěvků, vyžadování dodržování pravidel a přidělování nedůstojných "ranků", ale nějak tam nevidím nikde stranu druhou, a to něčí zodpovědnost.
Na dost veci ti neodpoviem (na to odpovedia ti zainteresovaní) chcel by som vsak tvoje urcite tvrdenia vyvratit. Ide hlavne o vetu kde pises ako nam pekne ide Lockovanie, vyzadovanie dodrzovania pravidiel a pridelovanie rankov. Nebudem si brat servitky pred usta a rovno ti poviem ze aj toto je praca adminov, moderatorov a len vdaka tomu ma nielen forum, ale aj BAZAR uroven. Bolo tu nespocetne mnoztvo neprisposobivych a este aj bude. Pravidla su urobene, staci ich dodrziavat a nic sa nedeje.

Nieco podobne som uz pisal XXX uzivatelom, ktori podobne ako ty pisu ze ADMIN lockuje, udeluje ranky a zamkyna thready. Nezabudni, ze forum je tu hlavne pre uzivatelov a aby mal uroven treba sa starat..

Zodpovednost...aku zodpovednost mas na mysli, zodpovednost za co...?