Citace Původně odeslal Pepone
2Marek.Sedlar: Je divne ze mas CPUmark iba 190. Ja mam teraz 190 CPUMark a to bezim na iba na 2000 Mhz a najpomalsom casovani pameti ! Podalsie pises ze tie pamete ti nejdu stabilne nad 200 Mhz ? Vsak to su 433, musia ist na najpomalsom casovani aspon tych 215, inak to je na reklamaciu ! Som ti zavidel pamete, ale pozeram, ze ani nemam co, lebo moje PQI 333 zvladaju 206 FSB pri najpomalsom casovani rock stable !
2all: Z tych 220 FSB asynchronne netreba robit halo, ja som fical 230 FSB bez problemov, a verim tomu az aj 250 pojde bez problemov. Vsak ked je fixnuta PCI, preco by to nemalo chodit ze .... Tym som len chcel povedat, ze teraz kvoli tomu netreba ABIT vynasat do nebies, lebo aj moj EPOX je toho schopny
No ale né každý Epox je toho schopný co jsem se tu tak díval,my tu máme 3 lidi Abit a každý jede minimálně na 200 Mhz.A ty paměti od OCZ nemám,proto to mám červeně v popisu !! jinak kdyby nešly na těch 220 Mhz,tak je samozřejmě reklamuju.A mám pocit že CpuMarku je jedno,jakou frekvenci mají paměti.