No ještě se vrátím k těm teplotám. Patrně jsem se tedy spletl v tom, co je v Smartguardianu hodnota PWM IC (prej to není zdroj, ale něco u mofsetů, já mám teda do sledovaného konektoru zapojen senzovovej kablík ze zdroje). Dobrá to bych i pochopil, ale co je potom ta hodnota rychlosti ventilárotu pod položkoku PWM IC. Já tam mám okolo 1000ot/min (což by cca. odpovídalo mému Chillovi - ten má fungovat při 700 - 1000 ot/min).

K těm pamětem... já jsem si to nastavil podobně jako bylo uvedeno na PC Tuningu (pouze jsem upravil časování pro moje TCCD čipy - tzn. 5-2-2-2). Toto nastavení se zdá býti stabilní (vic jako 8 hod Prime95 - 0 errors), ale nevíte někdo o nějakém nastavení vhodném pro TCCD, které by bylo trošku "agresivnější" - abych je trošku poždímal... (viz můj popis)

--------------EDIT------------
Jo ještě, hoďte sem někdo nějaké hodnoty (které by mělý být v poho) rychlosti pamětí v nějakém prográmku, já bych chtěl porovnat jak šlapou ULL paměti (když jsem dal za mě tak nekřesťanský prachy, tak jestli to za to stálo)