Citace Původně odeslal PiT
Citace Původně odeslal Jirime
Orezana hlavicka.... Hold jsem nasel ostre orezavatko...Orezana hlava se bezne pouziva.....
Ja viem, ale na niekoho, komu je vidno lebka a pozera mierne dohora sa to imho nehodi... Orezy hlavy zhora sa vyuzivaju na zviditelnenie vyrazu tvare hlavne ked pozeraju objekty na teba alebo dole a maju bud prekryte celo alebo maju zamracene obocie/neutralny vyraz - nie nadvihnute, ale je to len moj nazor.

Citace Původně odeslal Jirime
To,ze se Ti objekt nelubi tak za to ja Ti nemohu...... Priste zkusim najit Tvuj typ....
S ustami ma usmev...vlevo slina a vpravo jeste kus zvance...
Proste takova normalni momentka (fotecka) do albumu.....
V pohode. Napisal som kritiku. Citim troska arogancie z tvojej strany.

Rad sa poucim, ci je moj nazor zly, pretoze, ako som uz pisal, mam sa ohladom fotenia este vela co ucit.

Sadam.:

Tiez sa mi druha lubi
Ja se kritice vubec nebranim.....Jak jiste vis tak kazdymu se libi neco jineho. Absolutne me nevadi, ze Ti ma fotka nesedi. Jak uz jsem nekolikrat rikal tak je to pouze vec nazoru. Ja fotim pouze pro poteseni. nejsem zadny profik a je to pouze muj konicek. Nikdy jsem jeste necetl nejakou knizku kde se pise o kompozici a dalsich blbostech..... Fotim tak jak citim.....ja si delam svou vlastni kompozici atd...... Arogance z me strany...eee......Kazdy se mame co ucit a to urcite az do konce zivota.....