Výsledky 1 až 24 z 24

Téma: discman IRIVER iMP-400 - je dobry?

Standardní discman IRIVER iMP-400 - je dobry?

Chci si koupit discman, ma puvodni hranice 2000 Kc padla pote, co jsem se zacal o discmany zajimat a zjistil jsem, jak to je s kvalitou (a mnozstvim funkci) v teto cenove kategorii. Chci si koupit poradnej discman, ale zase ne zbytecne drahy.

Znami mi doporucovali tento:
    IRIVER iMP-400 (SlimX) stříbrný
    http://www.mp3store.cz/dt/?c=6789

Co na nej rikate, mate ho nekdo? Jste s nim spokojeny? Nebo mi doporucite jeste nejaky jiny?
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Standardní

zatial ho sice nemam ale xystam sa kupit osobne jeho alebo 550tku takze podla mna je dobry/.

Standardní

Taky bych chtel 550, ale tolik penez uz do toho dat nechci/nemuzu. Ta 400 se mi zda dobra....? Este sem se chtel zeptat, jak je dobrej ten VKV tuner.
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Standardní

Tak uz jsem si ho objednal (tu 400).

Standardní

mel sis koupit 450ku... je prakticky totozna s 550kou ale za mnohem lepsi cenu
    VKV tuner normalka, pamet na par stanic a chytas to na drat od sluchatek...
    Imagine there's no heaven and at once the sky is the limit
    Photoblog | Kapela

Standardní

ja mam 350ku a nestezuji si.
    AMD Barton 2500+@2152MHz(12.5*172/1,65V) AQXFA 0335MPMW @ ASUS A7V8X full @ Cooper Silent 2 TC Rev.2 lapped@ 512MB DDR333 @ GeForce 4 Ti4200 128MB 310/610MHz @ Samsung SpinPoint 160GB S-ATA + WD 80GB JB 8MB @ DVD LG GSA-4163B @ DVD Pioneer 106s @ SB Audigy Player @ Fortron 350W+12cm fan @ Edimax EW-7128G
    Mobile : DELL Inspiron 1520

Standardní

Citace Původně odeslal Wohmatak
    mel sis koupit 450ku... je prakticky totozna s 550kou ale za mnohem lepsi cenu
    450ku? Vzdyt se podivej...

http://www.mp3store.cz/ls/nahledy.php?tree=75

ta 450 je drazsi a kdyz porovnam jake ma funkce, tak vidim, ze nektere parametry ma levnejsi 400 dokonce lepsi (napr. Doba hraní MP3).

No uvidime, doufam, ze s tim budu spokojeny.

Senior Member Avatar uživatele Kořka
    Věk
    37
    Vliv
    271

Standardní

A proč zrovna discmana? To si rovnou můžu pouštět desky na gramofonu. Nepřemejšlel jsi o Minidiscu? Discman je zbytečně velkej a nevzhlednej. A taky s sebou nosit ty céda.
    FUN: i5 - 6500 (Skylake) | GTX 960 | MSI Z170A Gaming pro | EVO 850 256 GB | Filco ninja tenkeyless (MX Brown) | Audio: Emu 0204>Beyerdynamic custom one pro |
    EDC: Macbook Air 2014 | i5 | 4 GB RAM | 128 GB SSD | 5.11 Rush Mike | Google Nexus 7

Senior Member Avatar uživatele Anduril
    Věk
    42
    Vliv
    322

Standardní

No tak teda právě iRiver nebo Panasonic jsem velmi vzhledné discmany a na takové cdčko se toho vejde...a za pár kaček...Minidisc je drahý jak na pořízení tak na provoz (minidisky) a nepohodlný na nahrávání skladeb....jediná výhoda je velikost, ale za jakou cenu, že...
    ntb: HP EliteBook 8460p i7-2640M | 8GB RAM | 120GB SSD + 500GB HDD | ATi HD6470 | 14" HD+ | W7 PRO
    home: HP Docking Station | HP L2045W | WD 500GB Scorpio Blue USB box
    work: HP Docking Station | HP L2445W
    audio: Epiphone G-400 SG + Sounder Telecaster | E-MU 0202 | Cambridge Audio Azur 340R | Wharfedale Diamond 9.2 | Magnat Betasub 20A | Sennheiser HD555

Senior Member Avatar uživatele Kořka
    Věk
    37
    Vliv
    271

Standardní

Citace Původně odeslal Anduril
    No tak teda právě iRiver nebo Panasonic jsem velmi vzhledné discmany a na takové cdčko se toho vejde...a za pár kaček...Minidisc je drahý jak na pořízení tak na provoz (minidisky) a nepohodlný na nahrávání skladeb....jediná výhoda je velikost, ale za jakou cenu, že...
    Minidisc stojí 40 korun a nahraješ v pohodě z kompu a vejde se tam to samý. A to nemluvim o tom, že můžeš přepisovat a teď už jsou Hi-MD s velkou kapacitou.
    FUN: i5 - 6500 (Skylake) | GTX 960 | MSI Z170A Gaming pro | EVO 850 256 GB | Filco ninja tenkeyless (MX Brown) | Audio: Emu 0204>Beyerdynamic custom one pro |
    EDC: Macbook Air 2014 | i5 | 4 GB RAM | 128 GB SSD | 5.11 Rush Mike | Google Nexus 7

Věk
    42
    Vliv
    322

Standardní

Citace Původně odeslal Kořka
    Citace Původně odeslal Anduril
    Minidisc stojí 40 korun a nahraješ v pohodě z kompu a vejde se tam to samý. A to nemluvim o tom, že můžeš přepisovat a teď už jsou Hi-MD s velkou kapacitou.
    40Kč oproti 8-10Kč (Traxdata 700MB) je velký rozdíl...a nevěřím tomu, že na ten minidisk dostaneš stejný objem (ve stejné kvalitě!) dat jako MP3jek na 700MB cd...A CD-RW můžeš taky přepisovat (cena 35Kč Verbatim 700MB CD-RW). A stále je tu velký cenový rozdíl Minidisk rekordéru a kvalitního discmana (i když bych započítal k discmanu vypalovačku, tak je to stále o něco více v případě minidisku)...Prostě MP3 discman je pro mě hodně levné a přitom kvalitní řešení pro "přenosnou" hudbu...Navíc v případě některých discmanů (např. Panasonic) hraje déle než minidisk, což je pro mě hodně důležité...
    ntb: HP EliteBook 8460p i7-2640M | 8GB RAM | 120GB SSD + 500GB HDD | ATi HD6470 | 14" HD+ | W7 PRO
    audio: Epiphone G-400 SG + Sounder Telecaster | E-MU 0202 | Cambridge Audio Azur 340R | Wharfedale Diamond 9.2 | Magnat Betasub 20A | Sennheiser HD555

Standardní

Duvody proc jsem si chtel koupit discman jsou dva:

1) Puvodne jsem si chtel koupit nejakou novou vez, ktera umi i mp3, ale nekoupil jsem ji ze dvou duvodu:
    a) veze ted maji sileny designy
    b) moji starou vez se podarilo levne opravit
    Stara vez sice neumi mp3, ale prave proto sem si chtel koupit nejaky levny discman, ktery by umel mp3 a pouzivat ho u veze (a samozrejme obcas si ho vzit sebou). Jenomze, jak jsem se o to zacal zajimat a byl v par kramech se svyma cd plnyma mp3 a videl, ze nektere discmany maji ty ci ony problemy (v kategorii do 2000Kc). Tato hranice padla a jak sem se o to zajimal dal, rekl sem si, ze je lepsi do toho investovat vic, kdyz uz si neco takoveho chci koupit.

2) Mam spoustu cd s mp3 a chtel bych si je poustet, aniz bych furt musel mit porad zapnuty komp. Nechci prechazet na jine medium, potrebuju, aby bylo PC-compatible, nemechanicke mp3 prehravace jsou drahe a maji malou kapacitu a u harddiskovych nejak neverim, ze to moc vydrzi.

Standardní

Mam ho !!!!!!!!!!!!!!!!!! Juchůůůů.

Akorad me zklamali, je tam verze 1.00.
    To budu muset upgradovat, cetl jsem v diskuzich, jaky byli problemy. Nevite jak na to?

Věk
    42
    Vliv
    322

Standardní

S upgradem není problém...stáhneš si fw, vypálíš ho na cd a to vložíš do vypnutého iRivera, pak ho zapneš a fw se naflashuje....

Standardní

Upgradovano. Bylo to opravdu jednoduche :P
    Mam tam 1.50. Sice je uz 1.60b2, ale radeji si pockam na ne-betu.

iRiver rulezzz.

Standardní

jo mam ho taky je prostě skvělej mam ho už rok a že neuhodnete kolik mě stál 7500 KČ to byste si terprve říkali co je to za mašinu
    AMD XP-M@2,6GHZ ,1GB RAM ,X1950GT@607,1580
    http://casemod1.wz.cz
    SONY Vaio VGN-CR11S/W
    levné letenky do USA

Standardní

Jo, je zupaaaaaaaaaaaar mega stroj uz se tesim na 1.60 a podporu OGGcek

Standardní

Koukam, ze jiz pred mesicem vysla verze 1.80, sice nechapu, proc preskocili 1.6 a 1.7, ale zkousel jste to nekdo? Funguje to?

http://www.iriver.com/support/downlo...%20&%20Drivers

Standardní

Takze jsem konecne upgradoval na 1.80, par veci se zmenilo a v menu je mnohem vic veci. A ogg to uz umi.

Chtel jsem se zeptat na jednu vec. Ten discman ma sice takove ty ploche baterky, ale ja bych ho chtel obcas napajet z adapteru na 2 tuzkove baterie. V navodu se pise, ze by se nemelo pouzivat jine napajeni zaroven s temi plochymi bateriemi, takze z toho chapu, ze nez pripojim adapter s 2 tuzkovkama, tak bych mel ty ploche baterky vyndat? To je ale nepohodlne.

Nevite, jestli opravdu musim ty baterky vyndavat, kdyz chci napajet z tuzkovek?

Standardní

Citace Původně odeslal howard
    Takze jsem konecne upgradoval na 1.80, par veci se zmenilo a v menu je mnohem vic veci. A ogg to uz umi.

Chtel jsem se zeptat na jednu vec. Ten discman ma sice takove ty ploche baterky, ale ja bych ho chtel obcas napajet z adapteru na 2 tuzkove baterie. V navodu se pise, ze by se nemelo pouzivat jine napajeni zaroven s temi plochymi bateriemi, takze z toho chapu, ze nez pripojim adapter s 2 tuzkovkama, tak bych mel ty ploche baterky vyndat? To je ale nepohodlne.

Nevite, jestli opravdu musim ty baterky vyndavat, kdyz chci napajet z tuzkovek?
    to fakt ee to je prostě přídavný napájení...
    SONY Vaio VGN-CR11S/W
    levné letenky do USA

Standardní

sakra...spatne jsem se zeptal
    znamenala odpoved, ze nemusim vyndavat ploche baterie, kdyz pripojuju tuzkovky?

Standardní

Citace Původně odeslal howard
    sakra...spatne jsem se zeptal
    znamenala odpoved, ze nemusim vyndavat ploche baterie, kdyz pripojuju tuzkovky?
    jo jasně že nemusíš dit by to byla blbost.... prostě je tam můžeš píchnout kdykoliv...
    SONY Vaio VGN-CR11S/W
    levné letenky do USA

Senior Member Avatar uživatele Marek
    Vliv
    288

Standardní

To v navode je myslene tusim tak ze v tom externom puzdre nemas naraz pouzivat rozne baterie.Nejaku drahu alkal. a tesco bateriu za 2kc
    C2D @ 3GHz + Ninja || 2GB RAM || Wide 20" p-mva LCD || M-Audio revo 5.1 || Sennheiser HD595 || Logitech G5 mouse

Standardní

ok. No ale co je divne, kdyz pichnu externi napajeni do discmana, tak se okamzite vypne a na display probliknou naky cary....doufam, ze to neni neco spatneho. Radeji budu zapojovat externi napajeni pri vypnutem discmanu.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání