Ja ju mám tiež, keď bola za takú dobrú cenu...
Mám síce repro od Creative, ale hudobne som hluchý ako poleno - takže nejaké prebudené basy som nepozoroval. Osobne ich mám nastavené niekde v okolí dolnej tretiny.
Nahodil som tam YouPax NewYear2005, ale driver som musel dať originál od Creativu (teraz mám ich nejakú betu, rieši sa to tuším v ovládačoch) - rozdiel som nepozoroval. A museli tam ísť preto, že TV karta (Leadtek/BT878A) bola bez zvuku, pokiaľ sa táto A2ka tvárila ako A2ZS. Keďže 7.1 repro nemám a ani sa naň zatiaľ nechystám, tak je mi to jedno...
Oproti starej SB Live sa zrýchlili hry a aj ten zvuk v nich je lepší... Aj napriek tomu, že som tam už mal vylepšenie na A2ZS cez nejaký ten YouPax NewYear...

Čo som zistil, je jeden problém: ak je spustená TV app od Leadteku a zároveň sa kopíruje z CD/DVD na HDD, tak zmena hlasitosti na diaľkovom od zvukovky spôsobí modrú smrť... Zmena hlasitosti na diaľkovom k TV karte funguje bez takehoto problému. Ale je to takmer nepodstatná vec, možno bude chyba niekde v nastavení, ale nechce sa mi to riešiť...