Jo tady pro zajimavost, jak mi na muj dotaz odpovedeli z CR:
[EDIT]Kód:Subject: Re: archiv - cd media From: ... <...@rozhlas.cz> Date: Tue, 21 Jun 2005 10:36:03 +0200 To: "..." <...@fel.cvut.cz> Dobry den, Vas dotaz jsem predala kolegyni z archivu CRo a dostala jsem nasledujici odpoved: Princip archivace na CD-R ani tak nerozlišuje obsah zvukového dokumentu, jako spíše to, že týž dokument archivujeme na nosičích různých výrobců, v současné době např. SONY a kopie EMTEC; pokud se záznam přepisuje z technicky zachovalého analogového pásu, ukládáme i ten do depozitáře. Postupně se ještě veškeré dokumenty přepisují do digitálního archivu, kde jsou záznamy ukládány do digitální knihovny. S pozdravem ..., CRo Online ----- Original Message ----- From: "..." <...@feld.cvut.cz> To: <online@rozhlas.cz> Sent: Tuesday, June 21, 2005 1:11 AM Subject: archiv - cd media > Dobry den, > mohl bych vedet jakou znacku CD-R medii pouzivate > pro archivaci hudebnich poradu? > > Dekuji za odpoved, > Martin
Ale ve vyrocni zprave z 2004 se zas hovori ze pouzivali na nahravani DAT, DVD a CD od HHB...

Odpověď s citací