(mam Audigy 2 Ex platinum)
Dalsi zjisteni : )
a) poseldni drivery od YouP nebo jak se ten manik jmenuje jsou zrejme YouP-PAX-A4v1.02

b) posledni patchnuty balik (original CD od creative, ktery jde nainstalovat i na jiny karty nez ke kterym je prodavany) je zrejme Audigy4Pro-YpoauxP.iso (jedna se zrejme o orig balik dodavanej ke Audigy 4, pouze upravenej aby sel nainstalovat na jiny karty, zrejme programem ctcomp.exe)

c) pokud chcete stahnout Audigy4Pro-YpoauxP.iso mate prakticky jedinou sanci pres emule nebo pomoci nejakyho downloaderu (mass downloader), ktery stahuje vice vlaken najednou, takze zrychluje prenos
(bez downloaderu jsem stahoval asi 5kb/s a nim asi 50kb/s)

d) mam nainstaleny drivery YouP-PAX-A4v1.02 s kompletnim balikem Audigy4Pro-YpoauxP.iso bez orig driveru a postrehy jsou. Lepsi zvuk nez orig drivery. Min bassu (s orig driverama jsem mel totalne prehuleny bassy na z-680, prakticky se nedaly poslouchat mp3). Jsou daleko zretelnejsi vysky, tim padem i lepsi lokalizace ve 3D (hry, ac3 filmiky)
==> poprve mi kolem hlavy pri vybuchu letel kus skla )

e) balik YouP-PAX-A4v1.02 se rozbaluje na C:\ cesta zmenit nejde. Pokud nemate disk C:\ jako ja musite pouzit flasku nebo neco jinyho na co se da zapisovat a priradit tomu pismenko C:\

f)pri nainstalovani Audigy4Pro-YpoauxP.iso nejde po spusteni THX console surrounmixer ani speakersetup, je potreba nainstalovat patch A4-patch (ten se mi podarilo stahnout jedine z emule - zadnej http odkaz nefungoval

g)po instalaci updatu na dalkove ovladani, mi zacne aplikace hazet chybu (takze pomuze jedine reinstal ovladacu), zrejme to je problem ceskejch win

h)podpora dalakce nic moc (funguje pouze volume, mute) a pres mediasource jeste CMSS, EAX atd.
toto mel resit update, kterej me zpusobi, ze pak nechodi nic)

i)pri pouziti externiho dekoderu pro AC3 je navic nutno prepnou vystup v audigy konzoli (soucasti YouP-PAX-A4v1.02) na "44.1kHz only stereo", originalni drivery toto delaj automacky, je to zrejme bug

PS: Doporucuju zkusit drivery YouP-PAX-A4v1.02 (chodi s nima normalne kompletni balik od creative, pouze nainstalujete jiny drivery tzn. jde vam EAX, CMSS atd. To treba s KX driverama nejde. Kvalitu zvuku bych videl hodne podobne)