Citace Původně odeslal RayeR
Ne, narazel sem na to, ze se tam obcas vyroji experti co rikaji jak prepalovana CD na jejich stolnim rekorderu za 100000 hraji lip nez originaly ci semtam nekteri nekriticti zastanci gramodesek apod. Tenhle co doporucoval ty HHB se tak sice tusim neprojevoval, ale zavanelo to)

BTW na jednom audiofilskem webu jsem nasel zlata media MAM-A za ~700,- za 5ks. Kde mimojine prodavali stribrne pojistky jako nahradu jisticu do rozvadece, pry to ma pak prijemnejsi a prokreslenejsi zvuk
TY KRÁÁÁÁÁVO!! tak to sou drsny, tos snad mel hodit i do vtipu
Ale nic proti, ja lidem nebudu brat jejich iluze, takovejch je spousta co radi palti za svoji vlastni neznalost i vrozenou blbost. Kazdopadne, dnes sem vypalil cca 20ks 8x Traxdata DVD+R 8rychlostne a nemuzu si vubec stezovat, slapou vsechny jako hodinky (a to i ty, co sem palil pred pul rokem). Paleno vse na Nec 3520 a Toshiba 5272, oboje s nejakym fosilnim puvodnim firmwarem. Tim vsim chci rici, ze Traxdata si u me nadale potvrzuje povest kvalitnich medii (a opravdu zde nechci resit, kdo to ve skutecnosti vyrabi, u tech DVD mam pocit, ze to je Ritek) a tak u nich asi i zustanu.