Myslim, ze kupovat k 350ke grip je zbytocne, lebo je to dalsia tazka vec nevyse (ked sa uz bavime o vahe). Inac neviem ako to je s vydrzou baterie pri tom Canone, ale s Nikonom som este nezazil situaciu, ze by sa mi vybila bateria pocas fotenia a ver mi, ze cvakam vela a popritom nepatrim ani medzi ludi co nabijaju ihned ako sa vratia domov (lenivost ). Ale do buducna: nahradna bateria je stale lacnejsia ako cely grip.
A ako pisal Dolbac: na treking treba fotobatoh. A tam tu vahu az tak nepoznaz, aj ked kazdy gram navyse ta stoji nejaku tu namahu. Ja osobne som si kupil Lowepro Orion Trekker II. Je to fotobatoh do ktoreho sa vojde fotak aj nejake skla a zostane ti miesto aj pre osobne veci. Aktualne v nom vlacim vsetko co mam v podpise az na stativ + slnecna clonu + nabijacku pre fotak, dalsiu pre baterie do blesku + citacku kariet + 220V napajaci (pre nabijacky baterii), USB a video kabel a nejake drobnosti. Toto vsetko sa mi zmesti do spodnej casti tak, ze minimalne este pre jedno sklo (nie 400ku ) je tam dost miesta. Jedina vec co mi vadi je ze do horneho priestoru sa tazko vojde A4 papier - ale len v pripade ze batoh je plny.