Ja som asi pred mesiacom nakupoval vo velkom (8ks)akciove A2 platinum Ex v bulkovych krabiciach, rozdiel medzi retailom je len vprilozenom SW inak tma vsetko je.
Vychadzajuc s tejto recenzie http://www.digit-life.com/articles2/...ve-audigy2-zs/ som ale zistil ze obsahuje prvky A2 ZS rady. Najocividnejsim je prilozene dialkove ovladanie - RM1500 ani to velke Rm-1000 co bolo u A2. Dalej layout karty zodpoveda tumo pre A2 ZS - rovnako rozlozene suciastky, aj konektory na analog/digital prepojenie s mechanikou su tam.
Vychadzajuc s rozdielov spomenutych v recenzii - procesor ma oznacenie prislusiace obycajnej A2, spomenuty sigmatelacky chip si uz nepamatam, ale matne tusim ze sa lisil len v poslednom 4cisli.
Takze sice nemam A2 ZS na 1:1 porovnanie ale je mozne ze moja karta ma dosku z A2 ZS a len chip je A2kovy. Predpokladam ze ta lacna ponuka sa bude tykat tych istych kariet. Inak funguje uplne v pohode, len pre ludi neznajucich creativacke drivery treba povedat ze nech si pripravia stastie alebo trpezlivost pri instalaciiale o tom tu je thread o konfilktoch irq
BTW Kupoval som za necelych 2400Sk s DPH za kus![]()