Výsledky 1 až 2 z 2

Téma: Mp3 player

Standardní Mp3 player

Nazdar.Chcel by som si v najblizsej dobe kupit Mp3 prehravac, cenovo by mal byt tak maximalne do 3500Sk a s 256,512MB pamate.Mam moznost kupi cez tieto obchody http://www2.shark.sk:80/index.php?re...0nYWtjaWUnOw==) a este www.agem.sk Moja otazka znie, ktory z danych typov sa oplati kupit?Funkcie su pre mna az na druhom mieste, hlavne aby mal dany prehravac kvalitny zvukovy vystup, z uvedenych prehravacov mi vyhovuje Creative MuVo V200 512MB za 3500Sk, ale mal som moznost vzhliadnut recenziu na dany typ a kritizovali tam, ze podsvietenie displeja sposobuje sum pocas prehravania, v diskusii som sa dozvedel, ze to robia sluchatka alebo neaktulizovany firmware, tak teraz neviem na com som.takisto sa mi pacia aj vyhovuju prehravace znacky Sunsway a Apacer, ale vobec nic neviem o ich kvalite.Bol by som rad, kebyze sa mi niekto ozve, kto tieto prehravace vlastni a ake ma s nimi skusenosti, na nete som nasiel velmi malo recenziji na tieto typy v cestine alebo slovencine.Dakujem

Standardní

precti si pravidla...

... mISHA
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání