Citace Původně odeslal Marek
No ja mam nejaky ben electronic z tesca.Meria to 1 smerne rozsahy U do 100m -1000V stiedavy rozsahy 250/750V.Prud 200mikro -200m(to by mohlo byt viac ale to stejnak clovek moc nepouziva)-ale je tam este osobitna zastrcka na rozsah 10A.Potom odpory 200 - 2000K.Prepiskuje to vodice.A meria to aj tranzistoy PNP/NPN, a to vsetko za 250Sk a meria dost presne(taraz som s nim meral odpory a napatia na VGA a meral rovnako ako kamosov o dost drahsi) a ma to LCD s velkym ciselnikom.Beznemu userovi staci bohato ani vsetko nevyuzije.
je to nieco ako toto http://www.futurlec.com/Pictures/Multimeter.jpg len nema meranie teploty a ma mensi rozsah prudu.

jedina nevyhoda je ze ked ho zabudnes dat na off a odlozis ho tak sa ti vyslaha a mozes kupovat novu 9voltovku.Ale tie co maju auto off asi nekupis za 250,-
jo ja mam neco podobnyho ... menuje se to DT-830B ... bohuzel je to schopny nakratko namerit az 6Ohm a podobny zverstva. proto se ptam po necem poradnym... ted jsem u kondrada objevil neco asi za 1300 a da se to pripojit k pocitaci (juuuu jeslipak to pude i pretaktovat) ... ale zas mam pocit ze to je trochu zbytecny ...