Výsledky 1 až 2 z 2

Téma: Logitech setpoin a Firefox

Member Avatar uživatele killerGBU
    Vliv
    253

Standardní Logitech setpoin a Firefox

nevim jestli si toho někdo z Vás všimnul, ale pokud na svoji MX1000 naistaluji poslední (dělala to i předchozí verze) setpoint pro definici kláves u myši. Tak mi FF přestane reagovat na tlačítka BACK a FORWARD, i když na ně bezproblémů reagovala před přidání Setpoint.
    V IE to jede jak má. bez SW zase nefunguje posun do stran.
    Zatím jsem nastavil na BACK klávesu BaCKSPACE, ale nevím jaká klávesová zkratka je na FW.
    Sice krkolomné, ale skoro funguje, stejně tyto tlačítka používám jenom v prohlížeči.
    Kdyby někdo běděl řeší ať se ozve
    AMD X2 3800+ EE SF 35W|40 GB IBM|640 GB Samsung|1TB Samsung|385W Enermax PRO82+|ATI 2600 XT |Logitech Z-5300 | MX 1000 |

Junior Member mince
    Věk
    41
    Vliv
    0

Standardní

Já jsem osobně měl taky tento problém ale vyrešil jsem to tak , že jsem pro tyto tlačítka namapoval v SetPointu ve výběru Other - Generic Button a ve firefoxu uz maka vsechno jak má. Udělal jsem to i pro stisk kolečka , protože tím ja otvírám odkaz v nové záložce .
    Gigabyte P35-DS3R / Intel Core2Duo E6750 450x8 - 3600Mhz watercooled KP Cool / 4GB DDRII A-DATA 800Mhz Vitesta EE / Seasonic S12II-500 500W / Sapphire HD 3870X2 / Internet Pilsfree.cz / NEC MultiSync® 20WGX2 / Logitech Z-55OO THX

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání