Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: po mazani cmos nejde pustit PC

Junior Member Avatar uživatele Kaco
    Věk
    39
    Vliv
    0

Standardní po mazani cmos nejde pustit PC

Chtel sem vymazat nastaveni boisu na desce MSI KT3, kde se to provadi jumeprem, ale nechal jsem jumper v poloze CLEAR DATA a chtel pustit komp , neslo to, tak sem si o uvedomil, vratil jumper do spravny polohy, ale ted se nedostanu ani do biosu, a pomoci D-Bracketu sem zjistil, ze to na Boot attempt nekolikrat zapipa a pak se to zasekne na Testing RTC.
    Tak ted nevim, jestli by pomohlo preflashnuti biosu(samozrejme u nkoho), nebo jestli je na desce neco odpaleny

Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Věk
    44
    Vliv
    358

Standardní

Já měl v ruce jednu desku která tohle taky dělala a nepomohlo nic než vyrejpat baterku, nechat to chvíli běžet bez ní a pak se to probudilo... Ale jinak ta deska mi tohle dělala asi tak 3x denně, takže šla další den na reklamaci
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

Senior Member VIP Avatar uživatele Arteee
    Vliv
    293

Standardní

No RTC je Real Time Controlle, takze jestli se to zastavi u jeho testovani/detekovani, tak je nekde zakys v BIOSu, spatne nastavena IRQ pro RTC...

Takze odepni od desky napajeni a zkus znova C CMOS.
    BA95 positive
    Jen mrtví poznají konec války. Platón

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání