Citace Původně odeslal NotaBene
Vdaka za pomoc vyskusam to
mam s tym skusenosti. Nestrachuj sa. Vsetko pobezi uplne v pohode, aj ked to bios podporovat nebude. Chipset mas intel, ale na tom nezalezi.

Postup je jednoduchy:

Normalne pripoj hdd ako primary master./radsej nech je v PC len samotny/. Vezmi systemovku w98, nabootouj z nej a spust fdisk.exk. Vyber si podporu pre velke disky a vytvor si logical drive /asi je to primary logical, v kazdom pripade je to polozka c.1/. Daj na max. Max bude tolko, kolko ti povoli bios. Ja som mal podporu 8,6G a disk som mal 15G. Restartuj a mozes si nainstalovat system. Disk ti v dose bude bezat len na biosacku kapacitu. Vezmi si disk ku kamosovi, ktory ma podporu vacsich diskov v Partition Magic pridaj zbytok disku. U teba vo windowse to uz pojde uplne v pohode.

Existuje este ina moznost. Treba vediet od koho mas disk, od akeho vyrobcu. Na jeho strankach by mali byt ovladace pre bios. Nieco ako ez-bios alebo nieco podobne. Vytvoris si disketu a nabootujes z nej. Pusti sa utilitka a on a fakne bios, neviem ako to funguje. Ja som mal Maxtor a utilitku MaxBlast. Akurat mi od toho raz spadla fatka, tak som to uz nikdy nepouzil.