Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: Motorola v220 nejde zapnout

Standardní Motorola v220 nejde zapnout

Ahoj, mám motorolu v220 ale po vytažení ráno z nabíječky nejde zapnout, prostě žádná reakce. Když ale do ní zapojím adaptér a vyndám baterku tak svítí ale nejde zapnout. Když je tam baterie a adaptér tak nereaguje a nesvítí. S baterií se hlásí přes USB jako nový HW. Baterie je zkoušená na stejné motorole a funguje. Vidím to tedy na nějakou vadnou součástku ale nevím která to může být tak se chci zeptat jaká součístka za to může být zodpovědná nebo jiné tipy atp.

Díky
    PROJECT: Digital Fantasy
    Více projektů na mých www

Standardní

nikdo neví? <

Standardní

Tahle "drobna" zavada muze byt taky zavadou na desce (zavaznou) = pokud neni telefon v zaruce = oprava muze bejt v Motorole drazsi nez sezenes podobnej telefon.
    Tim te nechci strasit, ale muze to byt i tak.

Presne takhle mi jenom svitil kdysi skoro novej Ericsson R520, v servisu jsem ho mel pres dva mesice a nakonec (jelikoz se jednalo o celou chciplou desku) mi prodejce na dobrozdani servisu vracel plnou kupni cenu. (telefon byl neopravitelny a nahradni deska nebyla, jelikoz se dost zahadne prestaly R520 prodavat i vyrabet tim padem nahradni dily.
    Pokud ho nemas uz v zaruce, zkusil bych nejakej mensi dobrej neautorizovanej servis, co ti na to reknou, oprava za "vlastni" v autorizovanym je dost nakladna (skoro vzdycky)
    Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
    Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
    IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
    Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
    http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret

Standardní

tos mě nepotěšil < telefon už není v záruce. napadlo mě že by to mohla bejt SMD pojistka ale nějak ji tam nemůžu najít. nebo spíš nevím přesně jak vypadá.

Member mince
    Věk
    47
    Vliv
    277

Standardní

Jeste me napada, tyhle motoroly mely myslim sem tam problem s FW, zhruba takhle se to projevovalo, nabijela se, ale nechtela nastartovat, nezkousel jsi ji treba preflashnout?
    MadDogTeam - geocaching.com

Standardní

zkoušel ale když ona se musí právě zapnout aby jí flasher našel

Member mince
    Věk
    47
    Vliv
    277

Standardní

Jeste jen pro upresneni, nejde to ani na "profesionalnim flasheru za XX tisic" Zkratka u nekoho kdo se tim zivi? Motorolu neznam, ale mam dojem, ze jsem nekde zaslech, nebo precet, ze existuje moznost ho zapnout jen tak n pul aby se dal flashnout (absolutne bez zaruky, kdysi jsem po ni koukal a cetl jsem vsechno mozny)
    MadDogTeam - geocaching.com

Standardní

tahle motorola má jen USB a jak víš USB zařízení musíš nejdřív zapnout aby fungovalo.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání