na porovnavanie s ostatnymi ramkami a teda takto zistit ich shitovost/normalnost/vynikajucost mozno v threade o AIDE32 v sekcii o porovnavajucich testoch.Původně odeslal l0phreak
Mne to pride ako priemer, skoro kazdy kto ma ddr 500 (+-10%) ma podobnu priepustnost a latenciu (+-10%). No a zaroven je tym odpovedana aj moja otazka z ineho treadu ci venice zvladne dve doublesided ramky na 1T - s najvacsou pravdepodobnostou nie, aj ked kto vie - este som nevidel ze by to niekde testovali (ak niekto viete o takom teste hodte sem link).
Od dual core procakov by som necakal ze zlepsia pracu s pamatou - su totiz postavene na jadrach venice a san diego, takze maju rovnaky radic.
Co sa tyka latencie, tak jej znizenie sa na vykone dost vyrazne prejavuje napr. vo winrare, mozno nejakych dalsich programoch. Ine programy zase chcu vysoku priepustnost a latencia im nevadi, no a niektore proste chcu max. vykon cpu bez ohladu na latency a priepustnost...
btw. co je pre inych beznych uzivatelov mozno normalne, pre nas overclockerov to moze byt shitove![]()
my proste mame radi lepsie a vyberane komponenty![]()