Zdar všem! Tak jsem tak procházel snad všechny diskuse o této vypalovačce, a nikde nenašel odpověď na to, co potřebuju. Problém se netýká mě, ale mých známých...
2 kámoši si koupili tu samou vypalovačku - LG GSA 4163B, a mají ten samý problém. Já tu vypalovačku koupil až po nich, a ten problém nemám...
O co se jedná:
Vypalovačka pálí v pohodě CD+R, čte DVD snad všech formátů, ale když jí dají ochutnat CD-R (konkrétně Verbatim, Imation, TY...), tak to vypalovačka prostě neskousne, prostě jim nepálí CD-R.
Je mi to divný, protože já jí koupil včera, dal jsem jí sníst CD-R a CD+R (konkrétně Verbatim), a vypálila všechno v pohodě.
Možná se ptáte, proč to řešim, ale vzhledem k tomu, že mám tu samou vypalovačku, tak se chci předem vyvarovat nějakýho průs..u.
Za odpovědi předem dík.
Jo, ještě se zeptám, jsem totiž v pálení DVD tak trochu lama, potřebuju nainstalovat nějaký ovladače, nebo stačí jen to, co si najdou Wokna? A poslední dotaz, když chci přehrát vypálenej DVD film v Media playeru, tak mi to hlásí nějakou stupiditu, jako že problém s autorizací, nebo autorská práva, už ani nevim, co to bylo, ale když to dám přes Power DVD, tak to jede v poho. Čím to je?
A úúúúúplně na závěr - má cenu upgradovat firmware? Palírna šlape, jak má, tak si říkám, abych to tím novým firmware nezmršil...
Díky a to už je fakt všechno...

Odpověď s citací