Citace Původně odeslal Hazo
Ale spokojnost za tie peniaze... nie
Jasneee. Vcera som skusal OC iba s jednou ramkou v ?? slote (ten najblizsie pri cpu) a vysledky boli uplne super.. na 260 sa drzala stabilne pri 8-4-3-2,5 1T a 2,9V asi po dobu 7-10 min. Potom hadzala v goldmemory chyby. Po vychladnuti isla zase 7-10 min stabilne.. Takze to este skusim aj schladit a uvidime.. Mozno pride aj nejaky voltmod. Sranda je ze pri CH5-kach mi vobec nepomahalo VDD nad 1,6V a teraz to mam najstabilnejsie pri 1,7V.. Este otestujem ten druhy kus ramky. na ten zatial nevyslo..

Citace Původně odeslal -Ja8k1-
... teplomer bohuzel nemam pokud ale chcete jit do vysoych taktu myslim ze heatsinky jsou na miste
no prave sa tu v jednom threade riesilo, ze prave tie spominane heatsinky nepomahaju ani o stupen, respektive len o par stupnov a celkovy vysledok je + 1 MHz FSB. Ovela ucinnejsie je to proste ofukovat priamo ako tu pamet mas.. Aspon sa ti neprehrieva vzduch ktory je v skare medzi cipmi a PCB a hetsinkom..

Ja osobne som to skusal na jednej V-Date. Hriala pekne.. Teplotu som nemeral, ale co sa tyka OC - vysledok nulovy.. Ci som mal heatsink alebo nie, stale tie iste hodnoty. Bez heatsinku s fanom isla o 5 MHz vyssie a presne tak isto s heatsinkom a s fanom..

/OT: ked sa tak pozeram na cas mojho prispevku, v Ceskej republike je o hodinu menej ako na Slovensku?? /OT