Citace Původně odeslal PiT
Nedavno som si zbastil verziu na COM port a pri zapnutom girderi s igorplugxp.dll som mal permanentne zatazenie CPU [tualatin 1466MHz] cca 10% aj ked som nic nerobil.

Potom sme chvilu experimentovali s rOn-om a dosli na to, ze najvhodnejsie je pouzivat asi verziu 1.01 alebo 1.13.

Ja pouzivam 1.13 (ta uz potrebuje zmenenu schemu -> prepojenie aj pinov 1 a 3 na com konektore) a pri nic nerobeni mam teraz takmer nulovu zataz CPU.
No tak jsem predelal moje IR podle schema na vice citlive a spojil pin 1. a 3. -> Ale ma to tu citlivost opravdu mnohem vetsi, coz zpusobuje, ze to chyta plno spatnych prikazu, kdyz stisknu ovladac.. ale asi se to porad jeste vyplati oproti normalu.
Vse funguje, ale stejnak mam v tech ovladacich gulas :/ Tedy 1.01 mi jde asi s polovinou ovladacu co mi jdou nove verze, proste nektere ovladace prijimaci na jedno tlacitko nahodne kody = pokazde jiny kod na 1 tlacitku. Nektere funguji dobre, ale zrovna ten co potrebuju to nezvlada, takze bohuzel. Ostatni i vcetne uplne noveho to zvladaji tak zhruba s tou zatezi 0-8, tedy co se tyka procesu Girder.exe, jiny proces uz to nevytezuje, ze? - traba System