nejak jsme se nedoheldal dredu o tehle cipech muzete mi nekdo napsat kolik je zhruba max tehle pameti + kolik do nich rvat max NAPETI?
zatim mam Hynix 512Mb 400DDR CL3 + OCZ PErf. series ¨CL2 rev. 2 512MB DDR400 a jedu je na 456DDR pri 2,9V a casovani 2-3-3-7 DUAL CHannel.. da se z nich vymacknout jeste vic? ma cenu davat vetsi voltaz?
stabilitu jsme testoval "jen" pomoci MEmtest86+ (soucast DFI biosu) a test jsme nechal projet 4X zasebou diq

Odpověď s citací

zase ale nadruhou stanu dovolil bych si male srovnani... ex*obr tady pise jak "skvele" nevytakitil sve VXka... jenze jak uz jsem tady nekde zminil ja dostal moji D43ky na slusne stabilni 270 DUAL 2,5-4-3-8_2,9V (skousim jeste ruzne nastaveni ) a to vse za cenu 1800,-+1600+2*180kč za heatsinky coz je necelych 4000,- za 1GB RAM 540DDR a kouknu-li se na
navic u tech VX potrebujes bud a) BOOSTER, coz jsou alsi penizky navic b)DFI, smiris-li se s tim ze je vysoka pravdepodobnost ze ti odejde CPU do vecnych lovist... takze at se na to divam jakkoli pokazde mi z toho vyjde pamet s cipem D43 jako asi nejlepsi kup za tak malo penez