jn lidi nezapominejte na to ze ta pamet stoji cca 1800,- takze jake pak srovnavani s OCZ VX GOLD zase ale nadruhou stanu dovolil bych si male srovnani... ex*obr tady pise jak "skvele" nevytakitil sve VXka... jenze jak uz jsem tady nekde zminil ja dostal moji D43ky na slusne stabilni 270 DUAL 2,5-4-3-8_2,9V (skousim jeste ruzne nastaveni ) a to vse za cenu 1800,-+1600+2*180kč za heatsinky coz je necelych 4000,- za 1GB RAM 540DDR a kouknu-li se na czechcomp a vidim cenu 8500,- za 1GB DUAL KIT tak mi to tak trosku dea dobre na duši navic u tech VX potrebujes bud a) BOOSTER, coz jsou alsi penizky navic b)DFI, smiris-li se s tim ze je vysoka pravdepodobnost ze ti odejde CPU do vecnych lovist... takze at se na to divam jakkoli pokazde mi z toho vyjde pamet s cipem D43 jako asi nejlepsi kup za tak malo penez
2PROKOP: nekde na netu jsme vycetl ze D43ky moc nemaji radi napeti vyssi nez 2,9V takze do nich radeji vice neperu...
samo ze pokud bych jim prikuril na 3,3 reba bych se pres 280FSB dostal a jeste pri lepsim casovani