Taky jsem uz vyzkousel nekolik alt shellu, viz. aston, serenada, litestep. Aston, pote, co si z nejakeho neznameho duvodu prestal rozumet se systemem, sel do kytek; jinak jsem ho mel celkem rad (pro snadnou prizpusobitelnost). Nasledovala Serenada; po vikendu zuriveho nastavovani, hledani nejake kloudne podpory na netu a nejakych libivych tematek se odporoucela za Astonem. Pak byl nekolik tydnu explorer. Pote, co se plocha zacala nerizene plnit vsemoznym sajrajtem, jsem presedlal na LiteStep, ktery jsem si upravil ku obrazu svemu a jsem s nim ted nadmiru spokojeny.
Teda byl, az do nedavna. To se mi omylem podarilo schovat chatovaci okno od Mirandy mimo obrazovku a zaboha ho nemuzu dostat na desktop. Resp. nekolikrat se mi ho po zurivem klikani sem tam (uz jsem mel rudo pred ocima) podarilo dostat na plochu, kdyz se ale zavrelo a znova otevrelo, bylo zase mimo.
Tak se chci zeptat - nevite nekdo o nejakem LS modulu nebo jinem programu, ktery setridi otevrena okna na plose treba do kaskady![]()