Taky jsem uz vyzkousel nekolik alt shellu, viz. aston, serenada, litestep. Aston, pote, co si z nejakeho neznameho duvodu prestal rozumet se systemem, sel do kytek; jinak jsem ho mel celkem rad (pro snadnou prizpusobitelnost). Nasledovala Serenada; po vikendu zuriveho nastavovani, hledani nejake kloudne podpory na netu a nejakych libivych tematek se odporoucela za Astonem. Pak byl nekolik tydnu explorer . Pote, co se plocha zacala nerizene plnit vsemoznym sajrajtem, jsem presedlal na LiteStep, ktery jsem si upravil ku obrazu svemu a jsem s nim ted nadmiru spokojeny.

Teda byl, az do nedavna. To se mi omylem podarilo schovat chatovaci okno od Mirandy mimo obrazovku a zaboha ho nemuzu dostat na desktop. Resp. nekolikrat se mi ho po zurivem klikani sem tam (uz jsem mel rudo pred ocima) podarilo dostat na plochu, kdyz se ale zavrelo a znova otevrelo, bylo zase mimo.

Tak se chci zeptat - nevite nekdo o nejakem LS modulu nebo jinem programu, ktery setridi otevrena okna na plose treba do kaskady