Já mít 1/2m monitor za hlavou tak bych s tím něco určitě dělal. Jestli se někdo ohání nějakejma hygienickema normama, tak ať se jde vycpat. Až ti něco poroste v hlavě tak si na toho odborníka vzpomeň jestli ještě budeš mít čím. Já byl v 85 na vojně u spojařů, tak jsem tam něco za ty 2 roky pochytil a nemůžu říct že toto záření má nějaké léčivé účinky, např. k mobilním vysílačům dávali obsluhu, "která už měla děti" proč asi!!! Ještě jedna osobní zkušenost: začala mě bolet hlava potom se k tomu přidalo točení hlavy, když víte že to není z alkoholu docela blbej pocit. Po měsíci jsem zjistil, že syn dal do šublete které jsem měl při sledování TV přímo za hlavou magnet z rozebraného reproduktoru. Magnet letěl a hlava se netočí a nebolí! V Americe byla postavená školka poblíž sloupů velmivysokého napětí, většina asi ví že dráty jsou docela vysoko a začalo to "špatnou krví" u dětí a skončilo rakovinou. Pokud vím, tak se v CRT i TV VVnapětí sem tam vyskytuje. DDT, azbest, PCB, atd. to byly taky v době uvedení na trh bezpečné výrobky.