Citace Původně odeslal BeachKEN
No, tak se po čase připojím do diskuze, když se tu zase rozebírá kompatibilita s DFI a všeobecně s A64.

To co tu uvádíte za problémy tu bylo řešeno nesčetněkrát !!! A-Data nejsou moc vhodné pro A64, jelikož tato firma úplně nedodržuje JEDEC standardy!!! Bylo to citelné kdysi u první Vitesta série s Hynix chipama, kdy se tyto moduly snášely již lépe s A64, přesto byly reportovány nějaké problémy. Nové Vitesty s TCCD jsou na tom opět o poznání dost lépe, ale pořád to není garance kvality, jako tomu je u odzkoušených firem typu Corsair, OCZ, Mushkin, G.Skill apod. (vždy se vyskytují vadné kusy i u renomovaných firem, ale je garance větší kompatibility)

Jedním z důvodů, proč jsem přestal přispívat k podobné problematice je ten, že tu tyto informace byly již hodněkrát a pokud jste líní, před koupí, si tu projít pár threadů a pak sem inzerujete stejné nebo obdobné problémy, které tu byly snad od dob socketu 754, mám pro vás jenom jedno magické slovo: HLEDAT
Aspon diky i za tohle info... ja kdyz jsem kupoval a sestavoval comp tak jsme si nechal radit od lidi nebo jsem prolezal tady diskuze o pametech,ale zrejme jsem si nechal poradit spatne. Jinac ty A-Data jsem mel predtim asi mesic v MSI K8N a jeli v pohode az tady jsem narazil
Asi jsme neznaly ani nevim co znamenaji cipy "TCCD"?
Jak rikam A Data mi nekdo radil, i ty Vitesta. no ale stalo se tak zkusim jiny,odzkouseny v tyhle kombinaci,co tu jaky kdo ma v pohode?

Citace Původně odeslal Katoo
Stejný problém jako já,v dualu mi chodïly do 220FSB,ale pokud jsem se začal bavit s děličkama a jel nad 300FSB,nikdy se mi nepovedlo dostat se na stabilní nastavení.
Dneska mi přišly 2x512MB DDR433 Kingmax a bohužel taky stejný problém jak u A-DATA.Jenže problém je asi v 512MB modulech,protože mám doma x kusy a žádný mi nejede ani v singlu stabilně,zato 256MB modul ano.
jenze ja jsme to ani nataktoval, vse default v GoldMemory mam nekolik chyb

jinac u teto desky je dual ve slotech 2 a 4 ? nebo i 1 a 3 ? Podle maunalu v PDF co jsme prolitl je to podle ruzneho casovani (1T 2T) ?Nebo se mylim