Výsledky 1 až 17 z 17

Téma: 08/06 Jake autoradio?

Standardní 08/06 Jake autoradio?

Zdravim, chtel bych si koupit nejake slusnejsi autoradio kolem 5-6k (prehravani mp3 CD a se stabilizatorem), vubec se v tom nevyznam tak bych uvital jakekoliv navrhy pripadne i zkusenosti s ruznymi typy...nejlepsi by bylo nahodit nejake linky...i na recenze.

Member
    Věk
    42
    Vliv
    269

Standardní

Clarion DB348RMP

Mám a jsem spokojen

http://www.autohifi.cz/shop_goods.php3?g_id=1406
    Case:Chieftec DX-01B-D-U, Zdroj:LC Power 550W gold, MB:MSI KT6 Delta-LSR, CPU:AMD Athlon XP 2200+, Paměti:2xApacer 512/400, VGA:ASUS A9550GE/TD 128MB, HDD:Seagate Baracuda IV - 80GB, DVD-RW:LG GSA-4163B, DVD-Rom:Toshiba SDM2012C, Monitor:19´IBM P97, Repro:2.1 Creative Inspire P380

Standardní

Citace Původně odeslal smile4me
    Clarion DB348RMP

Mám a jsem spokojen

A ma to teda i ten stabilizator? Ta cena se mi mooooc libi...ma nejake nedostatky?

Member
    Věk
    42
    Vliv
    269

Standardní

Citace Původně odeslal Belgarion
    Citace Původně odeslal smile4me
    Clarion DB348RMP

Mám a jsem spokojen

A ma to teda i ten stabilizator? Ta cena se mi mooooc libi...ma nejake nedostatky?
    Stabilizátor? Mno asi nevím o čem je řeč.
    Pokud myslíš antishok (nebo jak se to píše), tak ten je celkem solidní.
    A nedostatky? Mno, než jsem si ho koupil, tak jsem měl Sony X-plod na cd a designově se mi líbil více a hrál více do basů. Pak mi ho ukradli. Na clarionu se mi ty basy zdály takové nijaké, ale když jsem ho hodil z Fáva se shitózními repráky do fabie s původními repro, tak jsem byl mile překvapen. Mimochodem ho kdysi doporučovali na autohifi a dalších forech jako jedno z nejlepších rádií do 5tis.
    Počkej na rady ostatních, ale já doporučuju toto.
    Case:Chieftec DX-01B-D-U, Zdroj:LC Power 550W gold, MB:MSI KT6 Delta-LSR, CPU:AMD Athlon XP 2200+, Paměti:2xApacer 512/400, VGA:ASUS A9550GE/TD 128MB, HDD:Seagate Baracuda IV - 80GB, DVD-RW:LG GSA-4163B, DVD-Rom:Toshiba SDM2012C, Monitor:19´IBM P97, Repro:2.1 Creative Inspire P380

Standardní

Stabilizator, asi to bude antishock- ochrana proti otresum...jinak jeste pockam na nazory ostatnich, ale co jsem tak projizdel net tak ten clarion je celkem dobry, jen ten tvuj typ jsem uz nikde nevidel prodavat...

Standardní

Nechci zbytecne mentorovat, ale fundovanejsi rady a hlavne typy najdes treba na www.autohifi.cz m staci si projet par diskuzi.
    Nehlede na tom ze kazdej bude mit na autoradio za tuhle cenu jiny pozadavky, nekdo chce, aby mu to co nejlepe hralo, nekdo zase aby mu to co nejvic blikalo...

Dulezite je taky zda ma ma mit nejake jine specificke funkce, RCA vystupy pro moznost zesilovace, atd atd, parametru pro hodnoceni je docela hodne...

Nicmene pokud bude hlavnim hlediskem pro hodnoceni zvuk, pak je tenhle Clarion (358/359) slusnej, mozna jeste lepsi volba je Pioneer DEH-P5700/5730MP.
    Co myslis tim "stabilizatorem" taky nevim, jestli protiotresovou pamet, tak to maj z principu vsechny nove autoradia s MP3 dekodery.

ale vice si skutecbe najdi treba na autohifi, davat na to dotaz tady, je skoro jako ptat se u reznika na indianky...
    Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
    Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
    IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
    Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
    http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret

Standardní

Jedine alpine... po zvukovy strance lepsiho nic nekoupis

http://www.ryves.cz/eshop/detail.php?product=804

VBI Compal HEL80: Core 2 Duo T7200 | GeForce Go 7600 | 1 GB RAM | 160 GB HDD | DVD-+RW | 15.4" WXGA
    Octaviaclub - člen č. 62

Standardní

Diky za prispevky...mrknu se do diskuzi na autohifi a uvidim, ale kdyby jeste nekdo chtel prispet svym nazorem jedine dobre....

Standardní

aaa koukam tady zase nekdo hodla nakupovat za rok a dva mesice ....
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Moderátor Avatar uživatele wong
    Věk
    42
    Vliv
    310

Standardní

http://www.pixmania.com/cz/cz/86520/...eh-4700mp.html

kazdou chvili mi ma dojit. u nas stoji bezne kolem tech 5-5,5k

Standardní

Citace Původně odeslal wong
    http://www.pixmania.com/cz/cz/86520/art/pioneer/autoradio-cd-deh-4700mp.html

kazdou chvili mi ma dojit. u nas stoji bezne kolem tech 5-5,5k
    Tak po precteni par diskuzi je tohle radio horkym favoritem ,asi ho taky objednam, myslim ze za tu cenu super kauf. Jen mi jeste napis kolik si platil jestli 3600+273posta nebo jestli chteli jeste nejaky peniz navic...pristi tyden bych rad objednal tak mi napis jak si s nim spokojeny pokud do te doby dojde.

Věk
    42
    Vliv
    310

Standardní

uz je domaaaaa (teda v aute) jednim slovem: BOZI
    rozhodne to radio stoji za to

platil sem presne 3880 (a 4,90 za prevod )
    byla tam moznost jeste jakesi pojistne smlouvy cca za 300Kc, ale to sem zrusil, takze to stalo opravdu jenom cenu radia + postovny

od doby co jim dosly penize na ucet to trvalo dva dny (ikdyz pisou 72h) a dostal sem navic i snurku na krk na mobil od pixmanie

Standardní

Citace Původně odeslal wong
    uz je domaaaaa (teda v aute) jednim slovem: BOZI
    rozhodne to radio stoji za to

platil sem presne 3880 (a 4,90 za prevod )
    byla tam moznost jeste jakesi pojistne smlouvy cca za 300Kc, ale to sem zrusil, takze to stalo opravdu jenom cenu radia + postovny

od doby co jim dosly penize na ucet to trvalo dva dny (ikdyz pisou 72h) a dostal sem navic i snurku na krk na mobil od pixmanie
    Tak myslim ze uz neni co resit...dik moc

Senior Member minceVIP Avatar uživatele Dawe
    Vliv
    292

Standardní

Ja mam DEH-3700MP a muzu Ti jenom doporucit aby sis tu 4700 koupil.

Opravdu maj hodne malo chybicek a neni tomu celkem moc co za ty prachy vytknout

Anebo jeste setri a kup si 7700
    There is nothin' fair in this world
    There is nothin' safe in this world
    And there's nothin' sure in this world
    And there's nothin' pure in this world
    Look for something left in this world

Standardní

Citace Původně odeslal Dawe
    Ja mam DEH-3700MP a muzu Ti jenom doporucit aby sis tu 4700 koupil.

Opravdu maj hodne malo chybicek a neni tomu celkem moc co za ty prachy vytknout

Anebo jeste setri a kup si 7700
    A nebo opravdu, ale opravdu setri a kup si pak P9600

Nicmene optimalni investice vybava/zvuk/cena je urcite 4700 nebo 5700 a o dva litry drazzsi 7700 je naprosto idealni (3xRCA, ovladani faze a nastaveni subwooferu, EEQ Plus, SFEQ, LPF a HPF (zktracene orez frekvenci pro kompo reproduktory/subwoofer) a za ty prachy dle myho vybornej zvuk, vzhled, ovladani, moznosti.
    Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
    Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
    IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
    Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
    http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret

Senior Member minceVIP Avatar uživatele Dawe
    Vliv
    292

Standardní

Hlavne ten vzhled aby clovek v ty dnesni diskozaplave pohledal

Designeri si zrejme mysli ze do cerne palubky je nejlepsi stribrno-cerveno-titanovy design s multibarevnym displayem a dvoubarevnymi tlacitky Kdo si to ma davat do auta ?

Prave celkem stridmym designem me Pioneer prekvapil o value for money nemluve.
    There is nothin' fair in this world
    There is nothin' safe in this world
    And there's nothin' sure in this world
    And there's nothin' pure in this world
    Look for something left in this world

Věk
    42
    Vliv
    310

Standardní

Citace Původně odeslal Dawe
    Designeri si zrejme mysli ze do cerne palubky je nejlepsi stribrno-cerveno-titanovy design s multibarevnym displayem a dvoubarevnymi tlacitky Kdo si to ma davat do auta ?
    naprosty souhlas. hlavne me dostava, kdyz mezi funkcema autoradia je uvedeno - 100 kombinaci podsvetleni displaye a tlacitek
    ale Pio je super, jeste se na nej ted pujdu kouknout po tme

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání