Takze vcera jsem se nastval a instaloval znovu system tentokrate WIN2000 . Vse probehlo korektne az do doby nainstalovani Hyperionu. Pred indtalaci hyperionu sel muj radeonek krasne 360/310 FSB 155 , ale vykon byl velmi slaby, navic i v 3 D marku to sem tam cuklo - to je jasny , protoze AGP nemnelo instalovane ovladace. A tak jsem tam hodil Hyperiony. Co se delo potom nechtejte ani vedet. Sice jsem se dostal do WINDOWSU ale. FSB max 133 Mhz. Kdyz jsem pustl COKOLV v 3D okamzity zatuh. Kdyz jsem pustil DXdiag a v nem test pro Direct 3D tak se sice rozjel , ale textura velmi podivne poblikavala. Abych spustil 3DMARK musel jsem teda snizit FSB na 133 Mhz a radeona podtaktovat na 250/250 , pak se 3 D Mark rozjel , ale po 10 sekunda ch vzdy zatuh. Pak mi jeste volal kamos kteremu jsem kopiroval na disk asi 60 GB dat, že disk je prazdny a to uz jsem nevydrzel a tu mrchu sem z PC vyhodil a uz nikdy vice. Jeste jedna vec na vyvetlenou.. Mnel jsem GIGABYTE 7VRX, ale ta mi odesla a je v reklamaci a tak jsem pozadal kolegu z VO at mi nejakou pujcil zakladovku od MSI . Na starem GIGABYTE bylo vse OK tyto problemy jsem nikdy nemnel !!!! Ted mi pujcil MSI 745 ULTRA a tak to na ni zkusim znova - snad bude OK , alepon to vsichni tvrdi , ze tadle deska je velmi stabilni , ale hlavne neni to VIA