zpomalovani ploten si slysel kde ? zadny disk neumi zpomalit plotny, bylo by to VELMI konstrukcne narocny a ty loziska by z toho rozhodne nebyly nadseny, jsou delany presne na tu rychlost a jakakoliv jina dlouhodoba rychlost pro ne znamena velmi rychlou smrt...Původně odeslal monsoon
kazdopadne T7K250 je jednoznacne to nejrychlejsi co se da dnes v 7200rpm segmentu koupit (jeste ze tak, uz me to stvalo kdyz byl rychlejsi DM10 oproti 7K250 a ja nemohl psat ze hitachi rulzz), je o trosku mene hlucnejsi, topi plus minus stejne, spolehlivost plus minus stejne...cena oproti DM10 nevim, to musis posoudit sam...
ten novy samsung tezko rict, jeste jsem ho v ruce nemel, ale imho se snad jeste ani v cr neprodava takze myslim ze ho muzes eliminovat...navic z "druhe ruky" jsem slysel ze to zadna extra sláva neni (hlavne pry po vykonove strance)
kolik stoji ten chill ? slysel jsem ze po par mesicich pouzivani uz tak tichy (pry) neni, takze tezko rict...ja mam dobry kusenosti s tim levicomem x-alien 450w (vim ze to pisu uz po padesaty ale je to pravdaPůvodně odeslal monsoon
) - tichej, vykonnej, hezkej, za dobry penize...
ten chieftec stoji 3100kc, za litr si myslim ze ten 410w zdroj prodas urcite, takze bych do toho sel...![]()

), je o trosku mene hlucnejsi, topi plus minus stejne, spolehlivost plus minus stejne...cena oproti DM10 nevim, to musis posoudit sam...
Odpověď s citací