ty brdo, vcera sa mi stalo.......Skusil som dat core na 1.4V a nastavil FSB na 220, idem sejvnut bios a .....TMA, koniec, kompik zhasol. Zacala vrcat disketova mechanika, blikat kontrolky. Proste koniec. Reagoval akurat na vypnutie a zapnutie, pipalo to a vzadu mi to hlasilo na kontrolkach vselijake procesy detekcie, za kazdym zapnutim nieco ine. Pockal som niekolko minut, zo zufalstva, ci mi to nabehne, no nenabehlo. Ale.........predstavte si, manzelka mi hovori, zapni to este raz, pojde to......hovorim, co si blba? ten komp je posahany a zajtra beriem na reklamaciu. Po zaponuti mi nabehlo Warning-ze overclo...bude zruseny a tak sa nastavi na povodne hodnoty. Potom same farebne stvorceky po celej obrazovke a farebne znacky, tak som to vypol a isiel som si pospat. Bol som zo toho cely paf. O hodinu ma manzelka budi, ze ide komp.......ty vole, nasraty som bol na nu ako cert, ze si este zo mna takychto veci robi srandu. No....kompik siel, nechcel som verit. Stretol sa uz niekto s takymto problemom? Ja som myslel povodne, ze mi odisiel Bios. Je nejaka tepelna ochrana alebo nieco podobne, ktore brani opatovnemu zapnutiu HW, kym uplne nevychladne?