Diky za rady, ale nejak se mi to nedari rozchodit. Jednak tyhle AP asi neumi WDS a pak to dela toto : pro jistotu jsem nastavil na obou AP, aby dostaly pridelenou adresu od DHCP serveru site, a skutecne vidim v DHCP serveru i v lozich AP, ze obe dostaly pridelenou IP. Dokonce v logu toho AP na pul cesty, je videt, ze se pripojil k tomu v te siti. Takze musi vzajemne kominikovat.
Bohuzel ale nejede komunikace mezi mym compem a tim AP na pul cesty, ani kdyz je nastaveno to AP na rezim repeateru a snazim se s nim navazat kontakt pres wireles kartu compu (docela by me zajimalo, jestli bych mel videt 2 signaly - 1. z AP v siti a 2. z toho AP, co se chova jako repeater, kdyz jsem v dosahu obou).
No a komunikaci se nedari navazat ani kdyz je to AP na pul cesty v rezimu wireles klienta a zkousim to pres sitovku compu. Na nem je nastaveno, ze ma ziskat IP taky z DHCP serveru site, ale nedostane ji.
Na AP na pul cesty je i videt, ze prevzalo SSID site od zdrojoveho AP v siti.
Jinak komunikace mezi AP v siti a mym compem s wireles kartou jede v poho, ale musim byt samozrejme v dosahu.
Mac filtry jsem zatim vsude vypnul. Je to urcite jen nejaka kravina, ale nemuzu na ni prijit, fakt jeste nevim.
Kdyby vas neco napadlo, dejte vedet.
Jeste jednou dikes