Pojem absolutni stabilita je relativni. Prime, ktery tady vetsina prosazuje ja osobne zkousel jen parkrat. Nikdy nevydrzel dlouho. Ja na PC pracuju,obcas se bavim atd. A je 100% stabilni. Nikdy nepadne. Za kazde situace. Tedy ja osobne Prime neuznavam. Nemam PC na zkouseni Prime, ale na jiny aplikace, ktery nespadnou. To uz radci stary dobry CPU Stability Test. Ale i tohle mereni nema moc vyznam. Konkretni procesor se muze na jinem podvozku chovat uplne jinak. Proto bych to nijak neprehanel a do tabulky (screeny jsou fajn, ale tabulka je prehledna a zabira min mista) bych uvedl jen zakladni udaje: vyrobce, oficialni oznaceni, serie, realna frekvence, oc frekvence, vcore, pripadne dodatecny info deska, pameti,fsb+poznamky.
A v kazdym pripade se drzet pri vkladani udaju nohama na zemi. Radci uvest realne stabilni hodnoty, nez nejvyssi kratkodoby experiment. I i tak zverejnena data brat s rezervou.

Btw: vic nez nejvyssi dosazeny vysledek by me zajimala, prumerna oc frekvence. Ta o dane rade procesoru vypovida vic.

Edit: kompilace jadra je narocny proces, ale Linux kvuli tomu uzivatele instalovat asi nebudou. preci jenom vetsina stale jede na windows only.