Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Výsledky 26 až 28 z 28

Téma: obsilka od soudu - DPP

Standardní

mati napsala dopis soudu (vysvetleni nebo jak), ze mi neprisla prvni upominka, a ze zadam o zruseni soudnich vyloh, tj zaplatim 808 kč a jelikoz jsem student tak zadam o splatkovy kalendar.
    Btw bylo to docela ostre napsany na ucet DP takze jsem zvedavy jak to dopadne -> kdyz podala toto vyjadreni a neuznaji to, tak mam dalsi vylohy?
    Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7

Standardní

hmm no hele podle me cim dyl budes cekat tim vic za to das... Oni sice soudy u nas fungujou pomalu, ale nakonec spravedlnosti neujdes
    DELL XPS 1330

Standardní

Nejezdete bez listku me chytli skoro pokazdy kdyz sem listek nemel, a pokud jezdim v kuse tri mesice na šalinkartu tak ani jeden revizor zakon schvalnosti ale ted uz me to nesere jezdim služebnim autem...Nak
    Athlon XP-M 2,4GHz
    Komentáře, rady a postřehy autora, uveřejněné v diskuzích jsou vyjádřením jeho subjektivních názorů a autor při jejich uplatnění třetí osobou nenese žádnou právní ani odbornou odpovědnost.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání