Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: Samovolne stisovannie mikraku

Standardní Samovolne stisovannie mikraku

Problem je takyto :
    Hovorim cez skype sniekym a potom polozim idem zavolat inemu clovakovi a on ma nepocuje kuknum nastavenie hlasitosti a je to na maxime ale ked s tym posuvnikom povnem hore dole tak to zas ide co s tym ?
    [size=9]Hitachi`s PC:P4 3.0E @ 3.2GHz Prescott LGA 775 (1.36V)» Primecooler PC-HC 4+ » MSI 915P Combo » 2*256 MB DDR Apacer 400 Dualchannel » MSI Radeon X600XT (500/365) 128 MB» Maxtor 120GB 8MB SATA » MSI Tv@nywhere » MSI DR-A8 DVD±RW » 2x Speeze » Benq 931 (1280*1024@75Hz)» internet chello easy

Standardní

je mozne, ze s "master" volume pracuje vice aplikaci. winamp, media player + skype atd. mi se treba stavalo, ze jsem zeslabil winamp a on ztisil vsechno ikdyz to vypadalo, ze hlavni volume je na maximum.. proste se mezi sebou ty aplikace hadaji. tezko s tim muzes neco delat, leda mit poradne ovladace+sw ke zvukovce. ted uz mam jinou zvukovku a nestava se mi to.
    MB ASUS P4P800 i 865PE SE, CPU P4 3.2GHz Prescott 800MHz + SPIRE CoolWave SP441B0-F, VGA Asus GeForce FX5900 + Zalman VF700-cu, Zdroj KME Maxpower PZ-500, RAM 2X DDR 256 MB PC400MHz CL2.5 KINGMAX, HDD Seagate Barracuda V 200GB SATA + Seagate Barracuda 300GB SATA II, DVD R/RW TEAC DV-W516GB DL, LCD HYUNDAI B90A, wi-fi Ovislink 5460AP, Keyboard Genius SlimStar,Mouse Razer DiamondBack
    http://spiral.klimnet.cz/

Standardní re:

Tenhle problem ma pouze Skype (Ventrilo i TS v poradku) a eliminovat se mi ho proste nepodarilo, zkousel jsem menit drivery na zvukovku, vymenit verze snad vsech programu, ktere vyuzivaji zvuk, pohrabat se v nastaveni Skype (zakzat polozku "Povolit Skype menit nastaveni zvuku" - nebo tak nejak) a stejne si Skype v zavislosti na tom, jestli mluvim nebo ne, soupal citlivosti mikrofonu. Koukal jsem se na Skype fora a nejak jsem tam tenhle problem neobjevil. Asi se tam ozvu...
    War. War never changes.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání