Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Maly kontrast po vymene displeje u N6610.

Standardní Maly kontrast po vymene displeje u N6610.

(stejny dotaz jsem postnul i na MOBILMANII)

Ahoj.
    Kamarad si rozmacknul na N6610 displej. Z jedne prazske firmy jsem objednal nahradni displej, vymenil, ale displej je skoro necitelny, protoze ma maly kontrast. Telefon dovoluje menit pouze jas a i kdyz ho snizim na minimum, je displej ve dne skoro necitelny (ve tme je to docela postacujici).
    Vzal jsem tedy brachovu N6610i a dal novy displej do jeho telefonu. Tam chodi normalne, normalni citelnost.
    Kdyz jsem v rozbitem MT zkousel brachuv displej, byla citelnost v poradku, ale text a vubec vse na displeji bylo zrcadlove prevraceno podle svisle osy, takze ukazatel stavu baterie byl nalevo misto napravo a text ZADEJTE PIN svitil taky zrcadlove otocen.
    Kdyz jsem do rozbiteho MT zkousel vratit poskozeny displej, jas byl OK, nic nebylo prevraceno.
    Nesetkal jste se s tim nekdo?
    Co s tim?
    CPU: AMD Phenom X3 (2,8GHz), MOBO: Gigabyte GA-MA-790FX-DQ6, RAM: 2x2GB (A-Data), GPU: ATI Radeon HD4850, HDD: 120GB Kingston SSD (SATA) + 2TB Seagate (SATA), CHLADIČ: Scythne Ninja, OPTIKA: DVD-RW Asus, Audio: SB X-Fi Xtreme audio, TV KARTA: Asus TV/FM, CASE & ZDROJ: Chieftec DX01-BD/Corsair HX520

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

Možná LCD používá mírně odlišný řadič(nová verze... ? ), zkuste update firmware telefonu.

Standardní

Zkusim, dik za tip.
    CPU: AMD Phenom X3 (2,8GHz), MOBO: Gigabyte GA-MA-790FX-DQ6, RAM: 2x2GB (A-Data), GPU: ATI Radeon HD4850, HDD: 120GB Kingston SSD (SATA) + 2TB Seagate (SATA), CHLADIČ: Scythne Ninja, OPTIKA: DVD-RW Asus, Audio: SB X-Fi Xtreme audio, TV KARTA: Asus TV/FM, CASE & ZDROJ: Chieftec DX01-BD/Corsair HX520

Standardní

Vyreseno. Mel jsem moznost zkusit prohodit displeje jeste v jinem telefonu a po vymene oba displeje ukazuji jak maji. Takze jsem sice nezjistil pricinu, ale i tak jsem rad, ze to funguje.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání