Citace Původně odeslal e1
Ja by som asi povedal: vodicak som si spravil, ale naozaj som dostal (som si kupil) bavorak. Ale neviem, ze preco si myslite, ze som profik (zavodnnik) ked mam trocha drahsiu vybavu. Ja nim vobec nie som a este urcite velmi dlho nebudem, ale budem sa snazit aby som nim raz bol, a prave preto si rad posluchnem rady kazdeho, lebo fotoaparat ktory ma napr. manualny rezim, a ktorym mam cas sa aj hrat, mam naozaj prvy krat. Doteraz som sa babral iba s fotakmi kamosov, co su same kompakty, takze tie skusenosti fakt chybaju. Ale niekedy treba zacat nie? Tak ja teraz zacinam, a hned na bavoraku. Takze ma berte ako cloveka, co ma na bavoraku na zadnom skle velke Z, a skuste mi sem-tam radit bez zaujatosti na to, ci sedim v skodovke alebo v inom aute. Dakujem, asi to je vsetko.

P.S. Ja viem ze nie drahy fotoaparat robi cloveka fotografom, sportiak sofera zavodnikom. Mne je to jasne od zaciatku, dufam ze aj vam.
Nám to je jasné od začátku a pokud se podle toho, co jsi tu napsal, budeš i chovat, budou se tak chovat i ostatní kolem Tebe...